Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

win rar

137 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.05.2011. u 18:31

imam problem !

neznam kako sada da objasnim :S
drugi file po redu treba bude kao ostali 4,da bi mogao da stvorim image preko alcohol.
jer kada sam skido daj file ja kreten stavio open with winrar
i sada kada ga otvaram javlja eror -.-
znal neko kako to da uradim ?

Kada sam extract winrar sa instalicom na HD

ikonica sa setup 0 kb ?
hmmm...

Jesi probao extraktovati taj zip fajl ?

Kojeg formata su ti dole fajlovi ?
Skini i instaliraj program HJSplit(program namjenjen za ove stvari) : http://www.hjsplit.org/ Free je.

Jednostavan za korištenje, kada otvoriš program klikni na Join, otvorit će ti se novi prozor, u kojem izabereš fajl - "input file"(001, on će automatski obratiti 002) i u "output file" izabereš folder u kojem će ti se fajl obraditi. Start i pričekaš malo. Uživaj.

Slika :

Ako imaš instaliran 7-zip, možeš i preko njega raspakovati fajlove, naravno prvo to moraš raspakovati taj rar fajl pa onda .001 i slične fajlove.

Post dobio aplauz od reLo

qround je napisao/la:
hmmm...

Jesi probao extraktovati taj zip fajl ?

Kojeg formata su ti dole fajlovi ? :r
taj file nije zip file ?
nego sam ja stavio da otvara preko winrar
mene zanima kako da promenim ,da ne otvara preko winrar
jer javlja gresku!
kada sam skidao igricu fajlovi su bili CRDOWNLOAD File.
ma je to ja mislim obicni iso file !
Prvo idi na Organize > Folder and search options > View i onda otkvači kvačicu kod: "Hide extensions for known file types".

Nakon toga promijeni ime svakom od ta 3 fajla tj. obriši na kraju to što ima rar.php (obrisi php) tako da ce ostati samo rar.

Nakon toga jednostavno extractuj sve.
skile je napisao/la:
Skini i instaliraj program HJSplit(program namjenjen za ove stvari) : http://www.hjsplit.org/ Free je.

Jednostavan za korištenje, kada otvoriš program klikni na Join, otvorit će ti se novi prozor, u kojem izabereš fajl - "input file"(001, on će automatski obratiti 002) i u "output file" izabereš folder u kojem će ti se fajl obraditi. Start i pričekaš malo. Uživaj.

Slika :

Ako imaš instaliran 7-zip, možeš i preko njega raspakovati fajlove, naravno prvo to moraš raspakovati taj rar fajl pa onda .001 i slične fajlove.
e brate hvala ti puno :D
goran14 je napisao/la:
taj file nije zip file ?
nego sam ja stavio da otvara preko winrar
mene zanima kako da promenim ,da ne otvara preko winrar
jer javlja gresku!
kada sam skidao igricu fajlovi su bili CRDOWNLOAD File.
ma je to ja mislim obicni iso file !
EDIT : FAIL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.