Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Modern Warfare 3

344 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.11.2011. u 10:58

Pozdrav momci, zanima me ima li ko da planira kupovinu ili je već kupio igru? Čujem ima u BBI u prizemlju u onom cd shopu da se kupi za cca 105 KM, pa eto, ja uzimam danas/sutra, kad budem imao vremena. Pošaljite mi pp ko je sve zainteresovan za kupovinu pa da se levelamo zajedno.

Cheers
Brat moj sto ne javiš da uzimaš
http://gamers.ba/vijest/16207/call-of-duty-modern-warfare-3-minimalni-zahtjevi/
Jel na to misliš
Mislim da je i ovo kao i kod svakog drugog ako si mogao MW2 pokrenut najvjerovatnije da ćeš i ovo moći
Uzimam je danas ili sutra abd. 20€ steam key
KajotY je napisao/la:
Uzimam je danas ili sutra abd. 20€ steam key
20 eura je ruska verzija, 40 engleska, dok steam prodaje igru za 60 eura.
MushRoom je napisao/la:
20 eura je ruska verzija, 40 engleska, dok steam prodaje igru za 60 eura.
pa fino kupis rusku i prebacis jezik na engleski bit ce 100% fix kao sto je bilo i za black ops.
KajotY je napisao/la:
pa fino kupis rusku i prebacis jezik na engleski bit ce 100% fix kao sto je bilo i za black ops.
Čekat ćeš za to, no svejedno, ne naručujem preko neta, mislim, barem ja nemam žiro račun ni paypal
Ja cu kupit za par dana cim prodam ovu sad svoju grafu. 50 KM ruski key , dat ce mi prijatelj eng fileove :D
Imal' šta, kakav kineski key za 20-30/35KM
MAND4 je napisao/la:
Imal' šta, kakav kineski key za 20-30/35KM
Ne, ima ruski za 40
MushRoom je napisao/la:
Ne, ima ruski za 40
Gdje se može nabaviti ? Samo online ili ?
Fliper je napisao/la:
Ja cu kupit za par dana cim prodam ovu sad svoju grafu. 50 KM ruski key , dat ce mi prijatelj eng fileove
De pitaj prijatelja da li ima fajlove da se BFBC2 Vietnam prebaci na ruskog na engleski,imam i ja tu "jeftinu" rusku verziju
TAU je napisao/la:
De pitaj prijatelja da li ima fajlove da se BFBC2 Vietnam prebaci na ruskog na engleski,imam i ja tu "jeftinu" rusku verziju
Ne znam za bf3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.