Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ozbiljnost Admina

478 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.09.2012. u 19:53

Ne vidim poentu admina koje moraš moliti, koje moraš kumiti da ti pomognu, i kada zamoliš kaže ti ne može.

Svaka čast pojedinim adminima, a ti marijo si prevršio svaku mjeru. Uživajte u vašem malom serveru, nadam se da će server biti još bolji, i da će te uživati bez mog moljakanja.
Ne igram MC ali mislim da bez validnog ss-a nema pomoći.Server će preživiti bez tebe,vjeruj mi =)
X puta sam rekao da se mariju skine status, vec je bilo 2 zalbe na njega i potrudicu se da ostane bez statusa.
vLexinho je napisao/la:
X puta sam rekao da se mariju skine status, vec je bilo 2 zalbe na njega i potrudicu se da ostane bez statusa.
Samo oštro , zna se ko je šef hehe
SAMO MALO .. MOLITE ME DA PRAVIM EVENT ZA VAS I DOK PRAVIM ZOVETE,3 ADMINA VI MENE SMARATE DA VAM DODJEM .. Samo Tako,pa ce biti eventa na serveru !!

@vLexinho ja nisam nista prekrsio,ljudi se zale na mene iz hejtanja i nestrpljenja .. Ja pokusavam odrzat event i trudim se da napravim im sto bolje,oni vako vracaju ...
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
SAMO MALO .. MOLITE ME DA PRAVIM EVENT ZA VAS I DOK PRAVIM ZOVETE,3 ADMINA VI MENE SMARATE DA VAM DODJEM .. Samo Tako,pa ce biti eventa na serveru !!

@vLexinho ja nisam nista prekrsio,ljudi se zale na mene iz hejtanja i nestrpljenja .. Ja pokusavam odrzat event i trudim se da napravim im sto bolje,oni vako vracaju ...
Ovako se administrator NE SME ponasati

+

http://gamers.ba/forum/40/173879/1/mc-sramota-/

Kad se uozbiljis prijavi se za admina.
vLexinho je napisao/la:

+

Sve se vidi u logovima ko je poceo maltretirat i vrijedat mene,ne znam ni sam zasto no nekako sam bio ljut koliko su maltretirali,i brix je to rijesio,ja ne znam sad ni ko je ovaj johnnie_walker na serveru,ja sam 100 puta reko da PRAVIM event da se mogu osvojit nagrade da se ljudi zabave,bila su 2 admina slobodna no on je morao mene prijavit kao da mu nisam pomogao ..

@Svima Ostao sam bez admina,ko misli da je nepravda nek se javi na temu,i zelim vas NICK na serveru u temi da vidimo ko pije ko placa te ko prica jedno na temi,drugo na serveru ...

Vlex,pozdrav :$
vLexinho je napisao/la:

+

Samo ne znam zašto si mu davao admina ikako, malo je djece koja su 97'-98' godište a koja se znaju ponašati, ovo ostalo je samo neki napaljeni, napaćeni klinac kojem je u glavi da bude glavni itd.
vLexinho je napisao/la:

+

Nije samo Marijo problem gba servera, takvi su ti svim zato Dzavid i ja CS Pub vodimo po principu celicne ruke  Ili ce ovako ili nikako 
Sve se vidi u logovima ko je poceo maltretirat i vrijedat mene,ne znam ni sam zasto no nekako sam bio ljut koliko su maltretirali,i brix je to rijesio,ja ne znam sad ni ko je ovaj johnnie_walker na serveru,ja sam 100 puta reko da PRAVIM event da se mogu osvojit nagrade da se ljudi zabave,bila su 2 admina slobodna no on je morao mene prijavit kao da mu nisam pomogao ..

@Svima Ostao sam bez admina,ko misli da je nepravda nek se javi na temu,i zelim vas NICK na serveru u temi da vidimo ko pije ko placa te ko prica jedno na temi,drugo na serveru ...

marijo kada treba uzimati tu si , kada treba davati, pogurati prvi odes. Uostalom dzonija poznajes sa sampa. Previse si se 'umislio' sa adminom . Vise sam volio starog marija . Btw ona sala za srebrenicu necu je zaboraviti stid da te bude
Slusaj me brate tebi nije duzan svakih 5 minuta kao sto po obicaju cmoljis po serveru za pomoc jesi ti retardiran ili nesto ? Imas wiki tbrea ti nesto uradi nece lik od 30 igraca samo tebi pomagat jesi ti normalan ? Izvini brate ali ti nemas pojma o mc'u dok sam igrao mc-a molio si za pomoc non stop em voda em lava em ovo em ono,il se odluci i nemoj pisat ovako glupe teme.

vLexinho brate Marijo je predobar lik iskreno lik pomaze svakom kome stigne znam da je meni i jos njih 100 pomogo lijepo mu posaljem "/tell marijo4ever bro jel mi mozes na sekund pomoc" Lik kaze pricekaj par minuta ja kazem ok i nije problem uvjek pomogne a to sto se ovi debili zale to je druga stvar kad bi za svaku stvar pomogao svima nebi to bilo samostalno igranje to onda komotno im mozes dat creative..

Bujrum je riječ muslimanskog/bošnjačkog porijekla tako da mislim da naš koordinator to ne bi adekvatno razumio (ako me razumeš).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.