Djetinjstvo
-Rodjen sam u rodjenoj kuci , u bazenu kod moje kuce kod Santa Marie. Moju majku Samantha Huston me je rodila prirodnim putem , porodila ju je babica . Dok se majka poradjala otac je sedeo kuci , i molio se da bude ziv , zdravi prav. Otac se zvao Armando Huston . Rodjen sam zdrav , 3.53kg mala krvava beba . Babica me je uzela i okupala u bazenu u kom sam i rodjen[to je kao bilo zdravo] .
-Malo sam porastao , 3 meseci sam imo . Poceo sam da pricam osnovne reci tipa : Mama , Tata , Baka , Deka , Bata . Roditelji su bili presrecni mojim napretkom , cak sam vozio setalicu .
-Rastem , imam 7 meseci , dobijam malu , loknastu kosu svetlo braon boje .Imao sam vrlo lepu kosu . Uvrckana pri vrhu , a na zadnjem delu glave i ne bas . Siske su bile uvrckane . Moje plave oci dolaze do izrazaja , izdrastaju mi zubici , prednja dva zuba i jos neki .
-Punim 2. godine , pocinjem da idem u jaslice sa ostalom decom iz grada . Bio sam malo zajeban , cak sam jednom prilikom polomio jednoj bebi igracku , koju je kasnije moja majka platila . Voleo sam bas da jedem cak sam imao 11.3 kg.
-Punim 5. godine , idem u predskolsku ustanovu . Nisam bio kao beba , bio sam mirniji . . Bio sam najbolji u penjanju na polumeseceve merdevine , voznji biiciklom i tako to . Jedina mana je bila sto nisam voleo da se budim rano ujutru i to me je jako nerviralo
Odrastanje
-Punim 7. godina polazim u skolu . E ona mi se vec svidjala , isao sam popodne u skolu to mi se jako dopadalo . Uciteljica je bila dobra , najbolje sam znao da citam i cesto sam bio hvaljen , jer sam to dosta naucio u predskolskom . Tada se veoma dobro druzimo ja i moj drug Aleksa . Aleksa je bio moj komsija . Bili smo oduvek ortaci , cak smo nekad bili decu po ulici . Nase prijateljstvo je dozivelo 2 krace svadje . Mi smo zeleli biti u istom odeljenju , ali eto to nije bilo moguce izvodljivo zbog broja djaka . Sa 7. godina dobijam svoje prvo biciklo sa cetiri tocka , bio sam presrecan , 3. metara iznad neba
-Maloletnost
-Ehh , dolazi i taj 4. razred , punim 10 godina . To je bio jedan od lepsih perioda . Ja i drugar Aleksa smo stalno odlazili na fudbal , kosarku , kosarku smo trenirali zajedno . Stalno smo isli jedan kod drugog . Da napomenem , moj najdrazi brat Nicola smo stalno isli na Jezero kod babe . Tu smo proveli najlepse dane svoj zivota . Sacu ispricati neke dozivljaje .
-Ja i Nicola se kupamo na jednom jezeru u Las Venturasu Tada su bili moja rodjena sestra, i njegov rodjeni brat . Ja i Nicola smo stalno isli na jedno brdo . Ukrali bismo cebe otrcali na vrh , umotali se u cebe i spustili se . Tamo je bilo i drveca sa zelenim sljivama , koje smo jako voleli , ali smo posle njih dobijali proliv . Stalno su nam se drali . Voleli smo da idemo na jezero , svako jutro probudimo se , nasi brat i sestra odu negde da blee s drustvom a mi jedva cekamo da jedemo i odemo s' bakom na jezero . Kada bi otisli dole gadjali bi se bustevima . Baba nam nije davala da idemo mnogo dugo jer se dosta ljudi udavilo .On je bio malo stariji od mene . Napravili smo kolibu , od neog granja , gde su bile stari tanjiri koje smo mi pocistili . Baba je za to saznala i rasturila kolibu . Sledece godine dolazimo na jezero i pravimo kolibu na drvetu . Tu baba nije mogla da se popne tako da nije mogla ni da je srusi . Drvo je bilo visoko . Mi smo gore napravili i krov od lisca i jakih grana , Tu smo skoro svaki dan blejali .
-Punim oko 12-13 godina . Vec sam stariji . Pocinje ludnica u skoli . Vatanje u snegu shoow . To je bilo najbolje vreme . Bili bi srecni kada bi dobili 2 iz Jezika . Posteno najbolje vreme . Uzivancija , zebavanje . I tada smo otisli na jesero ja i brat . Eh tada , vise nismo isli sa babom . Potpunno drugacije . Odlazimo sami . Odemo , u prodavnicu na baracii , ostanemo tamo i pijemo . Ujutru smo pili neko Energetsko pice ili neki gazirani sok . A uvece bi dosli sami i uzeli pivo , ili vise piva . Tamo smo upoznali jako finog coveka , Joca Blja Blja smo ga zvali . Rekao je da ga tako zovemo . On nas je castio picem . na svakih 10 minuta isli bi iza jelke i pisali . Da nepisem vise o tome .
-Eh dolazi 16 godina . Pocinju problemi . Ja i moj brat smo bili face . Cesto bi isli na tuce u Gantonuu . Posle tuce odlazili bi u nasu vikendicu kako nas nebi videli modre , cesto smo i pobedjivali ali , uvek modri . Bili smo face u skoli . Ja i Aleksa postajemo pravi ortaci . Grad , ribe show sve ludnica . S' Nicolom skupljamo nekako pare ii kupujemo Blistu koji je kostao 24.000$ . Nemogu se setiti na koju foru smo skupili pare , ali sigurno smo napravili neki belaj. Kurcili smo se maximum . Dobro nas policija nije videla majko . Tada je bilo sex-a svacega . Ribe su se lozile kao sporeti , imali smo koju smo hteli . Supper je bilo nemam komentara . Ja i Aleksa smo se cesto tukli sa likovima iz Groov-a i Wilofield . Previse su bili ljubomorni , ali su palicama dobijali po tintari
Punoljetnost
Punim 18 godina . Ehh sad pocinje pravi show . Postajem punoletan . Ribe svaki dan , pica , diskoteke ludnica . Tuce , turniri , trke autima , svasta . Sve smo to preziveli ja brat i ortak Aleksa . Dolazi matursko . Nisam morao da pitam s' kojom cu da idem . Najbolje ribe iz odeljenja bi se same javile . Prelep sam bio , jedan od najboljih macana u skoli . Odlazimo u kafic da proslavimo matursko . Tu sam se onako zagrejao , posle odlazim s bratom Nicolom od 22 godine i ortakom Aleksom od 18 godine kao ja u grad . Tamo smo pili , ubili se pijuci kao svinje . Posle toga je naravno morao da padne sex . Imali smo grpuni sex sa 8 devojaka . . Ludnica da ne komentarisem . Ja i brat Nicola pocinjemo da radimo nesto , ilegalno ne znam sta i kupujemo Euros od 35.000$ polovnog . Poceli smo da se razumemo u mehaniku pa smo postali mehanicari . To je bio nas posao . . Kuca - poso - kuca - diskoteka - ludnica .