Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Browser Igre

92 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.05.2011. u 11:56

Pozdrav,

Evo posto vidim da je neaktivan forum da ga malo aktiviramo.Posto vidim sve ja manje tema tipa travian ikarima ogame gladiatus i to da vidim jel jos igrate ista.Evo ja sam prije 4-5dana krenuo travian igrat dok me ne uniste restartovao se tek server prije sam igrado gladiatusa ikarima sve moguce igre ali sada doslo vrijeme kanter,starcraft,warcraft i to.Sta vi igrate?

Kada sam vec digao temu da vidim vasu mastu.Kada bi ste mogli napraviti tako neku online igricu koja bi to bila i da nam je opisete npr. napravio bi igricu tu i tu ubacio bih to i to

Jos nesto ako neko treba zlata,rubina nesto na nekim igricama neka mi se javi
Ajd dajte i meni kakvu normalnu igricu da ubijam dosadu

Igrao sam gladiatusa, prekucao pa dosadio
www.plemena.net

Igrao dugo vremena :D....Sada sam prestao ali dobra je igrica
Trenutno ništa. Do neki dan igr'o gladiatusa, izgubio volju, j**i ga. Bio 43.lvl. Treba meni rubina btw :P

A što se tiče zadnjeg pitanja, napravio bi' neku browser igru na temu WWII.
Blejza je napisao/la:
Ajd dajte i meni kakvu normalnu igricu da ubijam dosadu

Igrao sam gladiatusa, prekucao pa dosadio
A i ja sam to da ubijam dosadu ali eto bakire ti si mi nekako tipa www.thecrims.com samo prevedi na srbski ako ti sta treba pomoc javi,ti fol mafijas ides pljackas dobivas pare imas ku**e,drogu,barove svega zaradjues pucas se sa drugom mafijom kad ga sabotiras frajer u bolnici zavrsi i to.Imas i zatvor jaka igra ako ti treba pomoc javi .D
dYi je napisao/la:
A i ja sam to da ubijam dosadu ali eto bakire ti si mi nekako tipa www.thecrims.com samo prevedi na srbski ako ti sta treba pomoc javi,ti fol mafijas ides pljackas dobivas pare imas ku**e,drogu,barove svega zaradjues pucas se sa drugom mafijom kad ga sabotiras frajer u bolnici zavrsi i to.Imas i zatvor jaka igra ako ti treba pomoc javi .D
Brate tebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rezi me al ja ne znam ovo igrati :]

ajd me dodaj na eme sen : [email uklonjen]

Ljubi bat sunce moje hahahahhahaha :*
Evo ja igram ikariam kako se otvorio delta server. Dobro ide sad za sad, vrtim se u top30-top50. Tek je pocetak tako da necu nista unaprijed da govorim

Probao sam svasta, ali ikariam mi je ubjedljivo najbolja browser igra
Igrao sam Imperiu, koja mi je ujedno bila 1. browser igra, igrao sam travians, ogame, i evo igram sad travian, i čini mi se poprilično zanimljivom
Trenutno igram Naruto Arene (jer sam fan istog anima) i Soccer Menagera 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.