Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Gamer Klan

342 pregleda · 10 odgovora · otvorena 07.02.2011. u 03:41

Evo tek sam se uclanija, site je dobar i sve. Ugavnom, ja i par entuzijasta radimo gamer klan za par browser igara.

Znan da vas vecina najvise voli ove starije kao travian i ogame, iako je dosad pala posjecensot.

Da ne duljim puno, cilj nam je skupit 30-ak ljudi sa balkana da zajedno igramo na internatonal serverima, naravno samo browser strategije i to sljedece.

Grepolis, Evony, Mythopolis i Caesary.

Među njim po meni je najbolji Grepolis, ne samo zbog gameplay-a, ili baze igraca koja kotira oko 50 tisuca po serveru nego zato sta je najjeftinji i nema puno platnih opcija koje inace kvare jako dobre igra. Sta ces, ljudi naprave dobru igru pa je useru sa 101 opcijom za placanje.

Ja sam osobno igra preko 30 browser strategija i po svim mjerilima najbolja je Grepolis. Znan da veterani nikad nece prezalit travian i ogame ali sta je tu je, ipak nisu puno napravili na poboljsanju samih igara.

Eto molija bi da se jave zainteresirani, ako se kome ne sviđa post nemora ga ni citat. Bilo bi mi drago da samo kometiraju oni koji su eventualno zainteresirani.

Hvala
Ma ja samo gladiatusa igram

Najjaca mi od ovih svih
ExtreMyst je napisao/la:
ma gladiatus je rpg, ovu su sve strategije. :D
Mislis i na travian?
Ja sam zainteresovan ! Al neam pojma ni jedno igrat tako da ...
dodoostyl1995 je napisao/la:
Mislis i na travian?
travian je slicna igra, ustvari jedna od prvih strategija za browser. Aj javi mi se na PM ako si igra travian. Ove koje sam spomenija su novije, ali je isti princip igranja.
Ako je travian u pitanju tu sam...Ostale me ne zanimaju...Trenutno se bavim oko gradnje WW na ba2 serveru travian...Prvi sam na rang listi 28 sela 22k naseljenika..Prvi napacan servera i 81 branitelj:D
Razz0r je napisao/la:
Ako je travian u pitanju tu sam...Ostale me ne zanimaju...Trenutno se bavim oko gradnje WW na ba2 serveru travian...Prvi sam na rang listi 28 sela 22k naseljenika..Prvi napacan servera i 81 branitelj:D
travian je odlicna igra i sve ali daj brate, 5 tisuca ljudi po server ako i toliko, 200 aktivnih. mislim nema vise zabave. I ja sam igra travian ali prije 4 godine. otislo u k***, izgubili su vise od 80% igraca, vecina server ugasena. Inace ja pricam samo o international serverima, nasi me ne zanimaju, premalo igraca je kod nas. Aj javi se, ako si bia dobar na travianu, nema razloga da ti se druge strategija ne svide. Znam o cemu govorim, igram browser strategije 7 godina.
- Razmisliću i javim ti večeras . Mada ja znam dosta igara koje su mnogo bolje od ovih tvojih .

bb.
ExtreMyst je napisao/la:
travian je odlicna igra i sve ali daj brate, 5 tisuca ljudi po server ako i toliko, 200 aktivnih. mislim nema vise zabave. I ja sam igra travian ali prije 4 godine. otislo u k***, izgubili su vise od 80% igraca, vecina server ugasena. Inace ja pricam samo o international serverima, nasi me ne zanimaju, premalo igraca je kod nas. Aj javi se, ako si bia dobar na travianu, nema razloga da ti se druge strategija ne svide. Znam o cemu govorim, igram browser strategije 7 godina.
Sta mi preporucujes od tih igara???Koja je ovako the best...
Razzor-e po meni ti je najbolja Grepolis jer konstantno updejatju igru sa ekspanzijama, grafika je solidna, gameplay je zaista dobar, dosta taktike je ukljucen i jednia je igra u kojoj mozes kompletno izbacit nekoga iz igre, znaci samo u Greplisu mozes zauzet sve gradove nekome igracu, nebitno koliko je novaca utuka u igru. Ostal koje sam nave u postu su isto dobre ali zahtjevaju malo vise para. :) Cuj javi mi se na PM, posalji skype ili facebook.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.