Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Wallpaper

672 pregleda · 35 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 16:41

Pozzz...evo napravio sam jedan g.ba logo..:)

Ulozio sam dosta truda i vremena u njega...
Ukoilko se nevidi cijel gore imate link...pa pogledajte..:)

EDIT:

Jeli Sad Ista Bolji Font..?
Font sranje, iskreno. Stavi neki bolji.. 
1. ovo nije logo
2. sto lazes da si ulozio truda... 20 min max radio sliku i to sa pauzama (WC FTW !)
Font > nigdje veze!
Grom > nigdje veze, isfuro!

Ostavi ps, igraj kantera kao svi normalni ljudi.

Uživaj <_< !
nidje veze.....slova su ono bas cisti promasaj. A pozadina je cool. Mada sumnjam za trud. Uzeo sliku i samo stavio slova nis vise.

Trazio si komentar. On moze biti dobar i los.
3 / 10
Nauli šta je logo 
Ne znam zašto radiš, kad već ima 

:r
Ovo ako je vidilo Logo-a j**i me bejzbolkom u čmar.

Ovo samo moze biti wallpaper ili 4fun rad

Iako si pocetnik, fin je rad, imas kod nas u forumu par dobrih tutorijala i resursa, pogledaj ih malo (:

6/10

Post dobio šamar od torQ7u_

Font nula bodova ali jedino mi se svidja pozadina ,a da to slucajno nije wallpaper a ne logo.
torQ7u je napisao/la:
Ovo ako je vidilo Logo-a j**i me bejzbolkom u čmar. :r

Ovo samo moze biti wallpaper ili 4fun rad ;)

Iako si pocetnik, fin je rad, imas kod nas u forumu par dobrih tutorijala i resursa, pogledaj ih malo (:

6/10
nemoj ba!!!! Dje ces sam sebe :P
Znas da je to cin samoozljedjivanja. Ima da te prijavim u ludnicu :P
Da pa mislio sam wallpaper..nsiam bas dobar sa tim nazivima..! :)
A i novi sam...nisam znao koji font da stavim..pa sam se odlucio za ovaj..:S Nemojte biti takvi tek sam poceo sa Photoshopom.:)
torQ7u je napisao/la:
Ovo ako je vidilo Logo-a j**i me bejzbolkom u čmar.

Ovo samo moze biti wallpaper ili 4fun rad

6/10
Marko ovo je logo eto mene sa bejzbolkom kod tebe :$
WXFareD je napisao/la:
Da pa mislio sam wallpaper..nsiam bas dobar sa tim nazivima..! 
A i novi sam...nisam znao koji font da stavim..pa sam se odlucio za ovaj..:S Nemojte biti takvi tek sam poceo sa Photoshopom.:)
bolje da budemo ovakvi da dajemo ovakve komentare na sliku nego da govorimo bas extra i tako nikad neces naucit 

@topic

slika nije bas nesto 4/10 4 samo zbog pozadine
Chulle je napisao/la:
nidje veze.....slova su ono bas cisti promasaj. A pozadina je cool. Mada sumnjam za trud. Uzeo sliku i samo stavio slova nis vise.

Trazio si komentar. On moze biti dobar i los.
3 / 10
Nisam BGm..copy...sliku...napravio je sam..!
WXFareD je napisao/la:
Da pa mislio sam wallpaper..nsiam bas dobar sa tim nazivima..! :)
Pa jarane trazio si kritiku. Ona je dobra i losa. Necu te lagati i reci ti da je super i cool kad nije.
Ako ti sad kazem da nevalja onda ces se opet potruditi i napraviti bolje, a onda cu ti ja opet reci da nevalja pa ces se ti OPET potruditi i onda ces mozda biti t od trQ-ua :D
font preruzan 
Iskreno ne svidja mi se uopste. Ako oces moje misljenje ovo je ruzno skroz , ako si u ovo ulozio puno vremena onda stvarno sta si radio  
2/10 font uzas... boja haj da si nesto ganjao kao sa g.ba

nego totalna fula.. slijedeci koji budes radio pogledaj.. prvo kako ces uraditi, pa onda postaj a ne da te blatimo ovako unaookolo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.