Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Copy-Cat

650 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.01.2012. u 20:27

zdravo gameri,

evo neka "inovacija" u FA podforumu, pa da vidimo kako ce to izgledati (s obzirom da je vecina "nick-design" )

razmisljao sam o tome da ovaj copy-cat contest dizem svake sedmice, a radi se o slijedecem:

- ja ili neko od clanova portala (koji prije toga dobije moje odobrenje) ce upload neku sliku koju je uradio.

- zadatak za vas: da uradite identicnu sliku, odnosno, da vasa slika lici sto vise zadatoj slici.

- najbolji rad, tj onaj koji bude najvise licio na zadatu sliku, dobija 100 bodova. oni ostali koji iole lice, dobivaju aplauz
----------------------------------------------------------------------------------

slika prvog copy-cat takmicenja je:

VAZNO:
ovdje gdje moj logo, mozete ubaciti svoj ili neko slovo ili nista. znaci, BITNO JE URADITI ISTU SLIKU. NE DA BUDE BOLJA (po nekom tumacenju) VEC DA BUDE ISTA KAO OVA. kako ce te doci do toga, to prepustam vama

- takmicenje traje tacno 48h, znaci 11.01.2012 u 20:30 je fajront.

- na ovu temu kacite samo radove, svi ostali postovi ce biti osamareni, a .PSD (u slucaju da ps koristite) saljete meni na PM (i bilo bi lijepo i pozeljno da naziv poruke bude copy-cat ili cc. da mi bude lakse, hvala unaprijed)

- sva pitanja meni na PM
----------------------------------------------------------------------------------

sretno svima
evo je ista samo malo drukcija skroooooooz

bolje išta nego ništa

Nemam vremena vise je uredjivat

Post dobio aplauz od TRL

Teski sam amater ali nesto sa pokusao bitno je ucestvovati

Post dobio šamar od TRL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.