Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] DOTM Decembar 2011 Rezultati

437 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.01.2012. u 20:41

I na ovom contestu sam morao iskljuciti jednog membera zbog nagovaranja drugih da glasaju za njega, ne znam sto to pokusavate kad cu prije ili kasnije doznati, elem ovako ste glasali

3. mjesto zauzeo je daha

2. mjesto zauzeo je eldindesign

Pobjednik contesta je Freaker

Hvala svima koji su ucestvovali!
Cestitke pobjednicima
Čestitam svima, nisam se nadao pobjedi al' eto nikad ne znaš šta ti donosi dan, a šta noć.

- Hvala svima na glasovima, i na lijepim riječima

Post dobio aplauz od aer0

Uslikat cu ja kaldrmu pored kuce i eto....Stalno na isti fazon ali eto

Svaka cast pobjednicima i organizaciji
Čestitke pobjedniku, zasluženo je pobijedio .
Cestitam freaker ,kao i 2. i 3. ''pobjedniku'' .

- Svaka čast pobjednicima. Zasluženo.
- Po meni eldinov najbolji ali eto.
Sve cestitke pobjednicima.
Ma super, i ovaj mjesec sam propustio contest, de odredite jedan datum, da znam kad je, a ne ovako, preko noći sve gotovo je***a contest. Jel teško reći svakog petog ili šestog u mjesecu !?
FritzzYYYY je napisao/la:
Ma super, i ovaj mjesec sam propustio contest, de odredite jedan datum, da znam kad je, a ne ovako, preko noći sve gotovo je***a contest. Jel teško reći svakog petog ili šestog u mjesecu !?
- Jest. Jer moderatori nemaju uvjek vremena. Nekad prije nekad kasnije.
Cestitam Freaker .. !!

@ Jel moze samo jedno pitanje za aer0-a .

Jesi ti pustio svoju mastu na ispasu pa si birao ti neke tebi najbolje desktope ili ? . Nista licno samo onako pitam ..
Cestitke pobjednicima
FritzzYYYY je napisao/la:
Pregust je raspored da bi se moglo reci tacno, uvijek nesto mijenjamo + imamo jos nesto novo u planu
budi aktivniji i bice sve ok.
Čestitke pobjednicima.
Cestitke pobjednicima ;) valjda cu i ja kad sta osvojiti :D
Sve pohvale !

Kolko' dugo pratim ovo takmičenje u izboru najboljeg/najljepšeg desktopa,mislim da je upravo ovaj contest bio najnapetiji i najneizvjestniji do samoga kraja !

Još jednom hvala svima koji su glasali, i aBd da slijedeći contest bude još bolji
Cestitke pobjednicima.
Čestitke svima, al Freaker stvarno prejak desktop !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.