zdravo gameri,
ponovo dizem large art of the month u nadi da bude uspjesan mjesecni contest. pa da pocnemo:
LAotM
objasnjenje:
------------------------------------------------------------------------------------
radite sliku na zadatu temu. slika pocinje sa odredjenom velicinom (rezolucijom) i ide u ... nebo
, tj, vama je prepusteno kolika ce slika na kraju biti rezolucijom. samo ne smije biti ispod pocetne rezolucije------------------------------------------------------------------------------------
pravila:
------------------------------------------------------------------------------------
- tema: zima (simbolicki ili kako je vi dozivljavate)
- minimalna rezolucija: 800x800 (ne smije biti 5000x700, jer je 700 manje od 800 - znaci 5000x800 smije)
- dozvoljena upotreba stockova (pozeljno da su besplatni)
- dozvoljena upotreba rendera
- NE MORATE KORISTITI NI STOCKOVE NI RENDERE, SAMO NAPOMINJEM DA SU DOZVOLJENI
- slika ne smije biti objavljivana prije contesta
dodatne informacije:
- ako vam je nesta nejasno, slobodno se meni obratite na PM (nemojte gb, molim vas)
- zadnji termin za predaju radova je 28. decembar
- PSD i slike poslati meni na PM (naziv poruke je LAOTM, da ne moram rovit po porukama. olaksajte mi. hvala)
- jos jednom: slika nigdje, prije, ne smije biti objavljena