Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Glasanje • DOTM Juni 2011

1.276 pregleda · 70 odgovora · otvorena 05.06.2011. u 23:35

Predaja vasih desktopa je zavrsena - tema. Od rekordnih 50 desktopa ove godine prema svim navednim pravilima izabrano je 10 najkvalitetnijih koji su usli u finalni krug, glasanje u kojem ce memberi odluciti koji od navedenih je desktop za mjesec Juni 2011.

Izabrani desktopi su:

1. desktop

2. desktop

3. desktop

4. desktop

5. desktop

6. desktop

7. desktop

8. desktop

9. desktop

10. desktop

Pravila glasanja
• Pravo glasa imaju svi, osim onih sa ID-om preko 63.000 i manje od 30 postova.
• Glasajte za dva desktopa (moze i jedan) koji su za vas najbolji uz obrazlozenje zasto bas ti desktopi, sta vam se toliko svidja itd. (obratite paznju da osim izgleda i funkcionalost igra vaznu ulogu).
• U slucaju da neko od finalista glasa za sopstveni rad slijedi diskvafiikacija.
• U slucaju da na prva tri mjesta bude izjednacen broj glasova dat ce se mogucnost da bude podjela prve i druge nagrade na dva dijela ili mogucnost da pobjednika odluce moderatori FA.
• Glasanje ce biti otvoreno do Utorka (7.6.) do 21:00h kada slijedi proglasenje pobjednika i podjela nagrada.

Nagrade
• 1.mjesto - 150 G.ba bodova
• 2.mjesto - 100 G.ba bodova
• 3.mjesto - 50 G.ba bodova

GL! =)
9 & 5

simple and clean
Ja bih glasao za 7 i 9.

Tako jednostavno a tako prelijepo izgleda :)
Glasam za desktop # 6 i # 7. Sviđaju mi se wallpaperi i sat na # 7
2 i 5

♥ clean
10 i 5

i kakva je ovo diskriminacija :D:D, ni jedan desktop sa windouz xp-om
2 i 10 
- 9 & 5

Oba desktopa su prejaka ! 
9 & 5

Ova dva mi se svidjaju, po mojoj nekoj mjeri 

Sretno ko ucestvuje 
Moj glas ide radu broj 4, isključivo zato što je desktop prepun igara, baš onako kako volim .

Dok, nisam se mogao odlučiti za 2 rada, al' opet, nekako nijanse su prevagnule pa moj drugi glas ide radu pod brojem 9.

Znači sve u svemu glasam za 4 i 9 ...

GL svima
7 & 3

Nekako fini! XD
1 i 6 su oni koje bi ja koristio.

Zbog navedenih razloga ispod .

1. Desktop

1.Na prvom desktopu mi se svidza sto je prikazano more odnosno podsjeca me na hrvatsku i nekako me podsjeca na blizinu jer svako ce staviti onu sliku koja ga na neki nacin okruzuje ( ako se radi o prirodi).

2. Jednostavan taskbar bez nekih kerefeka.

3.Svidza mi se kako je prikazano stanje trenutnog,sutrasnjeg i cini mi se prekosutrasnjeg vremena :=) , sto uvijek trazim na dobrom desktopu ipak je to najvaznije ako nisi neki nolifer :D.

3.Inace ne volim abtraktne wallpappere jer nekako mi pomute mozak, zato ovaj prvi desktop i zbog cinjenice da volim jednostavne stvari koje me ne ometaju pri trenutnom radu u necemu :) . odnosno zelim da imam dobar pogled :P.. i cinjenica je da volim prikaz mora hah.

6. Desktop

1.Dobar black white efekat :) samo je auto prikazano bojom sto je i najvaznije.

2.Kao sto rekoh ne volim abstraktne i ne realne slike znaci ovo je obrnuto od svega toga.

3.Odlican taskbarr i toolbar... gornji mi se dopada iako tu ide mala zamjerka.. mogle su ove ikone biti u boji :S al et

4.Takodzer jednostavno.. upada u oci.. lijep pregled sve za pohvalu onome ko ovo koristi

Eto to je od mene ...

Ima jos tu nekih manjih detalja na ovim 1 i 6 slikama koje mi se svidzaju ali ne zelim sada biti perverzan na gamers.ba ... sta ce ljudi pomislit o DuckZzu nesto lose :P
Drugi mi se najviše sviđa.
6 & 9 
9. jer imam isti wallpaper set.
7. jer je wallpaper zanimljiv, a svidja mi se i ovaj dock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.