Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Veceras predstavljanje XBOX Infinity konzole

80 pregleda · 2 odgovora · otvorena 21.05.2013. u 15:41

Danas u 19 sati po našem vremenu počinje prezentacija dugoočekivanog novog Xboxa. Pridužite nam se da zajedno gledamo i vidimo šta nam je to Microsoft pripremio na Vašem i našem First Level portalu.

Poslijednjih nekoliko mjeseci dobili smo tone informacija o novoj Microsoftovoj konzoli. Po zadnjim informacijama zvat će se Xbox Infinity, neće zahtjevati stalnu internet konekciju, i da će u ponudi biti dvije različite cijene konzole.

O specifikacijama hardvera Xbox Infinityja smo takođe pisali, tako da za one neupućene ostavljamo ovaj link da se malo upoznaju sa konzolom.

Napominjemo da dosta toga nije potvrđeno, tako da ćemo se kada počne prezentacija uvjeriti šta jeste, a šta nije tačno od svega ovoga. Najavljeno je da ćemo vidjeti i novi Call Of Duty Ghosts, Fifu 14 i neke informacije o Battlefieldu 4 tako da će biti veoma zanimljivo.

Dok čekamo da konačno započne nova generacija gaminga, šta vi očekujete da ćete vidjeti? Da li očekujete bolju ili lošiju konzolu od nedavno najavljenog PlayStationa 4? Ili Vas samo interesuje kakvih će igara biti na ovoj next-gen konzoli? Mi smo pripremili kokice i čekamo sa nestrpljenjem.

C/P

STREAM IMATE ;
http://www.1evel.com/2013/05/pratite-uzivo-predstavljanje-novog-xboxa/?fb_source=pubv1

Hvala lijepo 
Mislim da ce biti dobra konzola i nadam se da ce ovaj put podrzavati MKV format.
Nisam znao da veceras predstavljaju novi XBox!

Bice svakako zanimljivo gledati. Nova generacija konzola. Ne znam zasto, ali iskreno ja vise preferiram PS, pa sam kao planirao uzeti novi kad izadje. Ali stvari se zacas promjene... Vidjet cemo na sta ovo cudo veceras izgleda! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.