Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Public - Akcija!

560 pregleda · 25 odgovora · otvorena 13.07.2012. u 18:13

80.65.85.101:27015

Ko skupi preko 40/50/60 minuta uz validan SS dobija APLAUZ.
Igrač sa najviše provedenog vremena dobija extra bodova

Koristite nick sa portala!
Svaki spam = ŠAMAR

Akcija ce biti otvorena dok je tema na INDEXU!

Holy ispred Gamers.ba Server Administracije!
Posto sam postao admin,zanima me jel ja smem da ucestvujem u ovakvim akcijama?

Post dobio aplauz od b0k1

Da napomenem.

Svaku mapu mozete dodati , dobit ce te nagradu za to.

Znaci igras de_dust2 okacis ss , pa inferno okacis ss , pa train i tako dalje ;]

Samo je bitno da niste diskonektovani sa servera tj da vam se minute u cs'u zbiraju ;9

Pozdrav.

# Nuke

Evo ga.
:D

amAr_r je napisao/la:

Jel to od jutros SS, Posto si skoro cijelu noc bio spec. prosto je nemoguce da ti imas 3-4 sata in game a ostali po 3-4 minute.

A ima i admina koji su vidjeli da si bio spec sinoc/jutros! Ispravi me ako grijesim!

I da napomenem: OD SADA PRILIKOM UZIMANJA SSa OBAVEZNO CE BITI I THETIME KUCANJE

# Dust2
holyshit je napisao/la:
Jel to od jutros SS, Posto si skoro cijelu noc bio spec. prosto je nemoguce da ti imas 3-4 sata in game a ostali po 3-4 minute.

A ima i admina koji su vidjeli da si bio spec sinoc/jutros! Ispravi me ako grijesim!

I da napomenem: OD SADA PRILIKOM UZIMANJA SSa OBAVEZNO CE BITI I THETIME KUCANJE
ne., ne jutros sam igrao ! ja i još 6-7

samo mi reci jel dovoljno ??
EDIT: ovdje sam pokuso da ban lika jer sam imo na g.ba admina i nisam uspio jer mi je neko od administracije skinuo admina samo zato sto su se spojili g.ba pub i dd2 ://
zNr je napisao/la:

samo mi reci jel dovoljno ??
EDIT: ovdje sam pokuso da ban lika jer sam imo na g.ba admina i nisam uspio jer mi je neko od administracije skinuo admina samo zato sto su se spojili g.ba pub i dd2 ://
ovaj ss je prije 2 sedmice -.- , kad si se prijavljivao za admina stavio sam ovaj ss -.-

@ontopic
de_inferno

Direct link :
Napisano : 13.07.12 u 18:13

SS slikan
Napisano : 12.07.12 u 03:05

znaci 1 dan tako da psst ako treba igracu citav dan i noc a ti ces da sutis

Bice edit za jos 1 SS:
holyshit je napisao/la:

Samo nemoj da me šamaraju, ali ja imam jedan problem. Evo igram četiri mape(od 8 sati) i sad je 21:34, kad god nova mapa restartuje mi se vrijeme, što to  ?

http://pokit.org/get/?bfbacfb12faf1516fee8895860aaa20c.jpg

Evo ukupno vrijeme, imam SS sa de_inferno 1h i još nešto minuta + ono vrijeme što mi se zagubi negdje nakon promjene na mapu de_aztec.

@Evo ispod mene momak ima isti problem

Nakon što se promjenilo na de_aztec, restartovalo se vrijeme 
amsi je napisao/la:
Samo nemoj da me šamaraju, ali ja imam jedan problem. Evo igram četiri mape(od 8 sati) i sad je 21:34, kad god nova mapa restartuje mi se vrijeme, što to  ?

http://pokit.org/get/?bfbacfb12faf1516fee8895860aaa20c.jpg

Evo ukupno vrijeme, imam SS sa de_inferno 1h i još nešto minuta + ono vrijeme što mi se zagubi negdje nakon promjene na mapu de_aztec.

@Evo ispod mene momak ima isti problem

Nakon što se promjenilo na de_aztec, restartovalo se vrijeme 
lol xd , meni kad se prebaca ne restartuje :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.