SHALLY je napisao/la:
Jedino ja i chuck noris možemo to da uradimo ili učinimo.
U temi je bilo:
"
Ko skupi 40 minuta uz validan SS dobija APLAUZ.
Igrač sa najviše provedenog vremena dobija extra bodova
Koristite nick sa portala!
Svaki spam = ŠAMAR
"
Svaki validan 26 minuta i 14 minuta naveo sam problem pucanje internet konekcije a drugo ovo nije spam jel moža negdje pisalo "jeste dosadni sa tim akcijama" nije pisalo za svaki ne validan ss dobijate šamar, ti imaš 11 godina na g.ba pa šta sad? faca? to poštuje jedan RESPECT jedino ja mogu provesto 40 minuta i dobiti šamar jako lepo to je lekcija " je** š akcije ima drugi server ?"
Toliko od mene pozdrav, i sretno sa akcijama !
Moram edit kad nemožeš podnijeti istinu, pa neko briše postove!
Da ja sam, šta će vama igrač koji bleji na spawnu!!
i ti budi uzor drugima da je više admina kao ti davno bi g.ba propo GL sa serverom i sa akcijama koj ću ja naravno nazvati " piši propalo " lepo je što se trudite al kad neko nije fer neće nikada ni biti.!
Sledeci put kada budes digao glas na nekoga od Admina ili ljudi koji vode portal Biti ces stavljen na hladnje.
Samim tim sto dodjes zbog spectanja i blejanja radi 10 bodova , udaris sebi minus.
Ako su problem bodovi , reci cirku ? Da vidis da se sve moze kada su ljudi normalni.
Stoga , ako ces igrat igraj , tih 11 fragova .. da si blejo rundu na sponu mogao si dobit.
Ajde sada , nemoj da me citiras .. nemam se vremena peglat s vama.
Ostatak , ko ostvari najvise vremena + dodaj te scrn u jedan post [ Dobit ce extra bodove kao sto je obecano ]
Ti si samo primjer kakvi igrac nebi trebali biti ;9