Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 40 bodova

Lockerz [HELP]

230 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 22:47

Dobro večer, svima, tema approved by spy.

- Evo opet aktivno sam počeo da skupljam ptze, pa me zanima par stvari.
Ko prvi sve pojasni fino, bobe njegove.

1. Zanima za šta služi ova "Z" lista, engleski mi je slab, a mrsko mi se peglati po transletu, znači da mi pojasni sve o "Z" listi.

2. Kada stiže nova roba, dal' obavijeste sami oni, ili ima neki odredjeni vremenski period ?

3. Postoji li još neki način zardjivanja ptza, sem invite/anja, i ona log in 2 ptza ?

4. Par stvari sam skontao, kada se udje u Z listu, dobije se free majica, nešto o tome ?

5. I zadnje pitanje, ako je neko sa naših prostora naručio, jel' dobio šta je naručio, i u kojem vremenskom periodu ?

Trenutno imam 80PTZA, i Z list status, a vi ?
Hvala lepo, frost.
z lista ti sluzi kad udjes dobivas sve duplo
i kad udjes tj kad skupis 20 dobivas maicu na poklon

2. ovih dana ce ti biti roba ... a ne odreduju tacan datum
al generalni reedem bi trebao biti poslije 25 tog ...pa do kraja mjeseca ...trebas pogoditi vrijeme :D

3 . imas dailies ... isto dobivas 2 boda kad odgovoris na pitanje

4. maicu dobijes..ja sam licno dobio nakon 3 sedmice otkako sam postao z lister

5. imam ja prijatelja koji je dobio psp =) uspio uraditi taj reedem

ja imam 1200 ptz :D

Post dobio aplauz od spY

Z lista dobije majicu i dobijas 4 boda po loginu i dailu
nova roba dolazi za 2 mj.
Z lista u nju udjes kad ima 20+ prijatelja i dobivas free majicu i 4 boda za dailies i login ptz znaci 8 dnevno

imas 3 nacina zaradjivanja bodova : login ptz, dailies i dodavanje prijatelja (kasnije ce bit jos kad budes kupovo dobivas bodove)

ja sam trazio po youtube neki su dobivali psp vecinom... (iz bih)

reedem ti je 25.02.2010 u 3 wavea ce bit + glavni reedem

vise ovdje http://www.gamers.ba/forum/10/99083/lockerz/

imam 728 bodova (danas potrosio 100 da kupim sudjelovanje u 3 waveu)

danas mi na mail doslo

Dear Lockerz Member,

Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Thursday, Feb 18, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.

If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 5-7 business days.

Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.

Sincerely,
The Lockerz Crew

How to:

To update your address enter into 'My Account' located at the top right of your Lockerz page. To receive your Z-List T-shirt you must supply us with:

First Name
Last Name (Surname)

SAMPLE:
Country: United States of America (USA)
Address 1: 123 Lockerz Street
Address 2*: Apt. 4
City: Pittsburgh
State/Province: PA
Zip/Postal Code: 15222

T-shirt Size: Large

* Use this line if you need additional space to write your address

Your address must be in standard English lettering. For example, "Ë" should be "E," and "à" should be "a."

After you fill in these address fields click 'submit' at the bottom of the page to save your settings.

Your mailing address can be found on any piece of mail that you receive at your home. Use the appropriate fields to accommodate your local address.

If you have any problems or questions please contact [email uklonjen]

If you miss the deadline your shirt will still be processed at a later date.

Post dobio aplauz od spY

1.Nesto kao premium moras sakupiti 20 prijatelja tj. moras imati 20 registrovanih membera preko invite-a(pozivnice), dobijes lockerz majicu i bodovi se duplaju, ako zaradis 2 dobijes 4.

2. Oni samo ostave obavjest.

3.Dailies, login ptz i invite.

4. Dobijes majicu i bodovi se duplaju.

5.Ima par usera sa g.ba koji su dobili, a imas i na youtobe, sto su korisnici snimali pakete.,

btw.Šaljem pozivnice i prodajem acc oko 370 ptz-a(povoljno).PM

Post dobio aplauz od spY

Rješenje
- Evo opet aktivno sam počeo da skupljam ptze, pa me zanima par stvari.
Ko prvi sve pojasni fino, bobe njegove.

1. Zanima za šta služi ova "Z" lista, engleski mi je slab, a mrsko mi se peglati po transletu, znači da mi pojasni sve o "Z" listi.

Dobivas duple PTZ ,i imas posebni redeem za Z listere.

2. Kada stiže nova roba, dal' obavijeste sami oni, ili ima neki odredjeni vremenski period ?

Roba -> 25.2 ... 3 wavea, imas jos nekoliko sati da se prijavis, a za general redeem ne moras se prijavljivat.

3. Postoji li još neki način zardjivanja ptza, sem invite/anja, i ona log in 2 ptza ?

Ima dalies, invite, i login, sad ce bit kad pregledaj video dobijes PTZ, zavisi jesi li Z lister.

4. Par stvari sam skontao, kada se udje u Z listu, dobije se free majica, nešto o tome ?

Stigne ti mail(nakon 1-2 dana), odes na lockerz- > my accont, stavi od starog ime, ako nisi punoljetan i submit. I to je to.

5. I zadnje pitanje, ako je neko sa naših prostora naručio, jel' dobio šta je naručio, i u kojem vremenskom periodu ?

Jes jedan lik dobio slushe neke, a majicu je skoro svako dobio, ja je jos cekam

Dobivalo ih je puno, PSP i tako to

Post dobio aplauz od spY

haj kad se vec otvorila tema moze i meni neko pomoci ova 3 wavea ja se prijavio za ono 1 100 poena otislo sta znaci sad 25.2 je taj wave sta imam sansu neku da uzmem nesto jel samo za 100ptz ili ??
Inace zaradjujes 4 PTZ-a dnevno. 2 login i 2 kada odgovoris na dailies. Kada pozoves 20 prijatelja udjes u Z list i udupla ti se zarada PTZ-a. Znaci tada dobijas 8 PTZ-a dnevno, 4 login i 4 odgovor na dailis.

Obicno obavijeste kada ce biti omoguceno narucivanje, odnosno kada dolazi roba. To bude na onom "wall-u" da tako kazem. Samo ti je problem ako ne znas engleski. Ali uvijek ti moze neko javiti.

Kao sto sam gore rekao osim logina i invajtanja prijatelja imas ova pitanja da odg. Jedno pitanje dnevno. Kolko se dobija za to pogledaj gore. Ugl imas ili izbor nekada a,b,c da odg nesto. Sta god odaberes dobijes 2 odnosno 4 PTZ-a ako si u Z list.

Sto se tice majice, dobijes je kada udjes u Z-list. Samo popuni one podatke tacno na profile.

I narucivao je moj jaran, do sada je dobio tu majicu i Nintendo Wii. Cini mi se da je cekao 2-3 sedmice da mu stigne.

Eto to bi bilo to.

Post dobio aplauz od spY

Hvala svima na pomoći, ali jacky mi je objasnio dosta stvari na PM, tomy 'n' optimus, hvala puno na pomoci...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.