Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ZIVOT [BOOST]

1.940 pregleda · 52 odgovora · otvorena 03.06.2012. u 11:34

Pozdrav svima,

Gledam nesto ove teme za boostanje servere i na sta sve ste spremni izdvojiti pare za neke virtelne boostove, dok vamo nas drug se za zivot bori, a i mnogi ga znaju sa ovog portala.

Evo ovdje cijela prica:
http://youtu.be/EoKY8evkydc?t=35m

Znaci molim Vas da pogledate klip kako bi shvatili koliko je situacija ozbiljna, i kakav je tok ove tuzne price, za koju cemo se potruditi da se fino zavrsi.

Dakle kao sto smo znali Gamers.ba Public boostovat, po 5-6 stranica, mozemo valjda i ovo, a za svaki boost ide aplauz, koji je po meni u ovoj situaciji totalno nebitan, al znam da bez tog virtuelnog aplauza nista nebi bilo.

Brojevi :

090/291-027
092/890-827

Cijena poziva iz fiksne mreže BHTelecom 2,211KM

Cijena poziva iz mobilne mreže BHTelecom 2,218KM

Ne mozete nikako dokazati da ste zvali, dovoljno je samo ovdje da postate, a vlex ce podijeliti aplauze.

FB Grupa
Ima li broj za mtel? Ako nađeš citiraj me, uskoro dopunjavam kredit pa da pozovem koji put.
Sharovao sam na fb , twitteru i nazvao broj . Stvarno mi je zao zbog njega i nadam se da cu mu s ovim kol'lko tol'ko pomoci . :

Jos jednom svi koji su u mogucnosti (a nadam se da ih ima) nek mu probaju pomoci

Jel ima broj za eronet ?
Koja je to nesreca, sanse su 1 : 1 000 000, drama mi je zao momka, jos treba da ide na maturu, a ...

P.S. Vi idioti sto share-ate i zovete radi aplauza, razmislite malo i vidite ustvari kakvi ste
sad ću pozvati ,sharovao sam na fb znaci ne mogu da vjerujem
http://pokit.org/get/?3f2fefdf2f0786d0c0ba5a41f93662fe.jpg
Dokaz da ste zvali uvijek ima!

Ja nikad nisam boostovao server ali skoro uvijek odvojim od usta 2 KM i posaljem za neciji zivot.Ja mogu biti gladan 4-5 sati u skoli ali momak je citav cijelo vrijeme gladan tj. bolestan je i prima milion nekih ljekova.
@Edit: Sjecam se prosle godine da sam gledao na HRT-u emisiju sa donacijama.Ljudi zovu po 10-15 puta a cijena poziva je bila oko 1 kunu, i skupe za 3-4 sati za 2-3 osobe.A imamo priblizno isto stanovnika.
Kada se bude imalo para o5 ce se nazvati!!

Za one koji misle da sam dao 2.17KM za aplausz grdno se varaju,

A aplauz hocu samo radi jednog momka
http://pokit.org/get/?2bb19d328c5a6cfc9a4ab1c9a9387db9.jpg
Nazvao sam i još ću par puta dns samo dok odem kupit kredit.
Upravo sam htio kupit Premium i vidim temu i normala da ću pomoći.
A što se tice aplauza molim te vlex kad budeš davao mene preskoci.
Žao mi je što ne mogu do banke otići sto sam bolestan, a jos mi je žalije što Bht-u od ovoga ide minimalno 1,5KM

Tebi svaka čast za temu.
Pozvao sam ,žalosno

Sad vam i ja imam jednu priču ispričat,znači nedavno,nema ni mjesec dana nastavnik nam se porezo,i nije mu tekla krv i ustanovili da ima leukemiju . 51 godina imao,uvijek se volio zezati ,nasmijan bio .
I otišo on u Sarejevo na liječenje ,svi mislili da će se izliječit da će biti ok. Mi u školi pare za njega skupljali,mora neke tablete pit,dođe oko 50 komada a one su 500 km i svaki dan po 9 tih tableta .
I zadnji dan bio za pare u petak,a on umre u subotu čim je primio prvu terapiju,prejaka bila nije mogao izdržati,stvarno mi je žao što ove bolesti sve više napreduju a lijeka još nema.
Žao mi nastavnika,kad umro kad se razbolio,uvijek se volio šaliti

Tuga,žalost

Shareovo na fb i zvao.

Nije zbog aplauza, inače uvijek zovem ovako kad vidim da je nekom stvarno potrebna donacija.
Zvao sam i share :/

Nije mi do aplauza ili sl.
Uvijek zovem za ovakve stvari, doniram preko kredita/paypala/kartice ...

Aplauz ne treba davati radi ovoga
Upravo nazvao..

Nije mi stalo do aplauza, vec nek pomogne svako ko moze !!
Shareovo sam i 4 puta zvao
Mislim,prica tuzna al ono drama :(
btw. slazem se sa miretom i vexlorom
Zvao sam jučer, te sam išao do njegove kuće i dao prilog od moje porodice. Živi u mom naselju, i ne znate koliko ga nam je svima žao. Nije bilo razdraganijeg momka od njega.

IZDRŽI MASLO! ♥
Ima li za HT Eronet mrežu ? Ako ima dajte da doniram nešto.Share sam po MSN i FB.Preskoči me što se aplauza tiče.
IZDRŽI !!!
Svaka čast Semire,pozitivno si me iznenadio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.