Eh prvo da naglasim da je temu dozvolio moderator aTiLa!
Inače,ovo je humanitarna akcijia koja skuplja novac za 15-godišnjaka Mirka Cvitkovića koji je obolio od tumora na kralježnici .. Mirko je bio prije 2-3 godine u dobrom stanju,te prije godinu ga je zabolilo i prebačen je u Zagrebačku bolnicu.. Trenutno je imao 4 operacije,uključujući jednu od operacija koja je uklonila tumor sa kralježnice .. Mirko je trenutno nepokretan i nalazi se još uvijek u Zagrebu! Liječnici su predložili nastavak liječenja u Njemačkoj ili Švicarskoj,i za to smo pokrenuli akciju jer njegova obitelj nije u stanju nabaviti novac potreban za nastavak liječenja (oko 100.000 KM)..
Kako donirati?
Ovi brojevi su trenutno samo za HT Mostar korisnike,nadam se da ima takvih
Za poziv: 092 880 830 - Pozivom donirate 1 KM
Za SMS : 063 888 42 - SMS porukom donirate 1 KM
I naravno postoji i UniCredit Bank Račun..
Tekući račun:40319891000
Transakcijski:3381302523930792
Svi koji mogu,naravno ako žele,donirati za Mirka,zahvaljujem se jer i meni je Mirko jako blizak (bff) i nadam se da će bit takvih..
Još jednom,temu dozvolio aTiLa
Inače,ovo je humanitarna akcijia koja skuplja novac za 15-godišnjaka Mirka Cvitkovića koji je obolio od tumora na kralježnici .. Mirko je bio prije 2-3 godine u dobrom stanju,te prije godinu ga je zabolilo i prebačen je u Zagrebačku bolnicu.. Trenutno je imao 4 operacije,uključujući jednu od operacija koja je uklonila tumor sa kralježnice .. Mirko je trenutno nepokretan i nalazi se još uvijek u Zagrebu! Liječnici su predložili nastavak liječenja u Njemačkoj ili Švicarskoj,i za to smo pokrenuli akciju jer njegova obitelj nije u stanju nabaviti novac potreban za nastavak liječenja (oko 100.000 KM)..
Kako donirati?
Ovi brojevi su trenutno samo za HT Mostar korisnike,nadam se da ima takvih

Za poziv: 092 880 830 - Pozivom donirate 1 KM
Za SMS : 063 888 42 - SMS porukom donirate 1 KM
I naravno postoji i UniCredit Bank Račun..
Tekući račun:40319891000
Transakcijski:3381302523930792
Svi koji mogu,naravno ako žele,donirati za Mirka,zahvaljujem se jer i meni je Mirko jako blizak (bff) i nadam se da će bit takvih..
Još jednom,temu dozvolio aTiLa
.. Tema nije za ovakve odgovore .. Rado cu donirati ... taman imam jos 10 km na kartici .. ide sve ..