Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vaš Nick xD

936 pregleda · 61 odgovor · otvorena 28.05.2011. u 13:57

Zdravo ljudi, imal vrućine?

Nego, zanima me odakle ste vi dobili/izmislili vaše nickove

Naime, moj nick je iz igrice Marc Ecko's Gettin' up..
Također, to mi i je i prvi nick i nikad ga nisam promjenio. (i neću)

A šta je s Vama?
Nick mi je smislio jedan od boljih jarana, ovako je to izgledalo.
Forest mi je prije 2 godine bio idol, pa sam smišljao nikove da bih na njih mogao dodati ono 'wow'. I jaran mi predloži - elitewow. Nosao sam taj nick više od godinu dana, međutim zaključio sam da je botovski nosati ove sufikse tako da sam sad samo 'elite'.
vLexinho, kad je ronaldinho bio glavna tema sveta ja i par drugova "skidali" njegove fazone s loptom i eto prozvali me vLexinho ... a igrom slucaja mi vLx bio nick pre toga =D zbog toga mi je ovaj nick zakon i necu qa menjati
Sve bi bilo dobro bez ' xD '.

Ja sam svoj nick izmislio jednostavno i kasnije sam saznao da znači Tornado ' Twister a ja sam dodao jos jedno T dako da ispada: twistter.
ranije bilo fear iz jednog filma nick.
Ja sam svoj izmislio kad je izasao crysis .Negdje u 7 razredu osnovne 2007 god .Prvo je bio crayser ,CRYS3R ,cRAY53r ...
Sad je cRYZ3R :D
vLexinho je napisao/la:
vLexinho, kad je ronaldinho bio glavna tema sveta ja i par drugova "skidali" njegove fazone s loptom i eto prozvali me vLexinho ... a igrom slucaja mi vLx bio nick pre toga =D zbog toga mi je ovaj nick zakon i necu qa menjati
A od čega ti je to vlex nastalo ?
vladex ?
Mandriva dobio prije 2 godine po poznatoj KDE linux distribuciji "Mandriva" odnosno nekadašnja "Mandrake".
elt je napisao/la:
A od čega ti je to vlex nastalo ?
vladex ?
vlx nastalo od druga, stx-a, ima ga na gamersu profil/sTx
on me ucio csa igrati pa mi je i pomogao oko odabira nicka
Samo nek stoka ne daje svoju historiju...
Ovaj nick na g.ba POTTYZOR sam smislio od ono "pottymouth" a bilo furka onaj sufix ZOR. Inace glup je i ne koristim ga nigdje osim na g.ba i to zbog toga sto ga ne mogu promjeniti.
Inace mi je nick na cs bio Kopa od prezimena Kopić i unknowNz. od ono unknown logicno :D
benq ; neka furka bila ovo ono im'o monitor marke benq i tako uzeo sebi
vLexinho je napisao/la:
vlx nastalo od druga, stx-a, ima ga na gamersu profil/sTx
on me ucio csa igrati pa mi je i pomogao oko odabira nicka :)
Frag-Arena BOYS :D
Nadimak mi je Daky, ima jedno sigurno 6 godina, ćaletu mi je nadimak Dakić, pa tako nekoliko drugova me zvalo ono Daky ima malo sličnosti, tako da je i danas dan ostalo i baš je moćno :D
MorgaN otkad znam za sebe..Imam rodjake u Americi koji me nikada nisu zvali po imenu, vec me zovu morgan! Kazu kad bi zivio u Americi moje bi se ime ovako "pevelo"! Pa reko ako je vec tako, neka i bude!
Čitao kako su Srbi srušili Stealth, i reko hajd' da vidim kako ćete mene srušiti

<3 Srbe, osim 100ke jer je on vlah.
Meni ovaj nick Maverick potice iz filma Top Gun...
Film mi se jako pa od glvanog glumva uzeo Maverick ( ko je gledao film shvatit ce )

Trenutno u CoD 4 nick mi je Par_Titan zato sto sam dobio jednom ban ( na serveru na kojem igram al ban samo zbog NICK ) pa tako mi ostao nick partizan i tako me svi znaju :D
Ma raja me zove peco, i tako prije jedno 3-4 godine smislio sebi nick coppe
Nik mi je madeN1, ocigledno sto mi je ime Maid, a zovu me made :) samo sam dodao ono N1, ostao je takav i uvijek ce biti sve dok igram cs i ostale igre, a na gamersu sam se zajebo sto ovaj nik stavi :( xD
StealtH je napisao/la:
Čitao kako su Srbi srušili Stealth, i reko hajd' da vidim kako ćete mene srušiti :P

<3 Srbe, osim 100ke jer je on vlah.
HAHAXHHA JE LUD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.