Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Smak svijeta-21. Maj

387 pregleda · 28 odgovora · otvorena 19.05.2011. u 19:42

Propovjednici "naoružani" majicama, brošurama, knjigama i posterima po cijelom New Yorku šire priču o smaku svijeta. Tvrde da su do tog podatka došli koristeći složeni numerički proračun na temelju zapisa iz Biblije.

Tvrde da će prije smaka svijeta biti "veliki zemljotres".

"U knjizi Ortkrovenja se navodi da će biti veliki zemljotres širom svijeta. Ne znamo da li će se u svakom dijelu svijeta dogoditi istovremeno, zbog vremenske razlike", kazao je Manny za AFP.

Da će se smak svijeta dogoditi 21. maja 2011. godine izračunao je Harold Camping, predsjednik kalifornijskog Porodičnog radija koji se emitira širom SAD-a.

U Bibliji piše da se potop dogodio 17. dana drugog mjeseca i kada se to prevede na gregorijanski kalendar dobije se datum 21. maj.

"Spasenje je još moguće, no kada nastupi 21. maj više neće biti vremena za spasenje. Bog će zatvoriti vrata i tada ostaje samo pet mjeseci za one koji se nisu spasili. Patit će do 21. oktobra, a zatim će Gospod sve uništiti vatrom", tvrdi jedan od propovjednika smaka svijeta 21. maja.

Izvor Sarajevo-x

Zanima me koliko vas zaista vjeruje u ovo...Ja licno nevjerujem..bila je i neka baka koja je rekla da ce 2010 biti smak svijeta pa nije bio :D

Bujrum u nedjelju na rostilj....
Mora neka budala da izmisli nesto da prepada i paniku stvara !

Nista od toga
Dosad je smak svijeta treb'o bit 1337 puta, pa nije. Ne treba vjerovati ovim wannabe Vandama i ostalim ku******a, jer samo džaba sebi mozak zamarate. Tako sam se i ja jedno 5-6 mjeseci samo ovm zavjerama bavio, čit'o etc. pa ništa nisam dobio.

Kakav smak svijeta, idite igrajte lopte, čitajte nešto or whatever.
Ma čitao sam ovo, ja lično ne vjerujem u ove gluposti
Koliko su do sada puta najavljivali "Smak Svijeta". Samo neka budala može da vjeruje u ovo. Niko, ama baš niko na ovom svijetu, bila to neka Džemila ili slično, ne može znati kada će biti Smak svijeta / Sudnji dan.

Relax ba
Zivi bili pa vidjeli :)
http://www.youtube.com/watch?v=lDeZP_B1YS4
;)
- Pričali su tako da će izbiti 3. svjetski rat , a ništa nije bilo od toga . Tako da ovo samo jedno praznouvjerije ...

Za 2012 godinu i nekako , ali ovo ...
Ma nista od ovoga prvo se moraju desiti predznaci a desilo se tek nekoliko njih.

Bujrum u nedjelju na rostilj hahahaahah +1
- Pričali su tako da će izbiti 3. svjetski rat , a ništa nije bilo od toga . Tako da ovo samo jedno praznouvjerije ...

EDIT : Ludi Refresh -.-' .
~ Ko još u to vijeruje ?

~ To niiko nezna mogu oni govoriti i izmisljati šta hoće , da isprepadaju ljude Ja licno nevijerujem u to i u te svemirske prognoze
~ Al šta je tu je !
Takodje, ne vjerujem u ove gluposti i tome slicno.
Mozda ,mozda ,svi su predznaci vec bili , i + holy war se sprema ,nesto sam nacuo na dnevniku da ovi iz al quaide i iz bliskog istoka neki jos (osim izraela koji je na strani amerike) zovu da se bore protiv svih na vlasti (kada se skonta ,masoni ) i tu ce bit sranja ,"more bit bidne more bit ne bidne"

steta smak svijeta ja tamam mislio premium u pon kupit jbg
NemoN je napisao/la:

Ma kakva 2012.? Eto, na datum "Smaka svijeta" ću otvoriti temu i reći vam svima da ste pi**e. Lol
Ja u petak dizem ogromni kredit i pravac plus.ba da sta sklepam :D i uzivam do subote.
- Koliko se o ovome priča zadnjih mjeseci , postalo smor veliki već.

- Ništa od ovoga
pa ko jos u ovo vjeruje :S ?
smak svijeta je svaki dan :/ ljudi ginu bezveze,nemaju sta da jedu i da piju tako da nevjerujem u te gluposti
Bog zna koliko ce oni jos puta najaviti "smak svijeta".
g0ran je napisao/la:
Ma kakva 2012.? Eto, na datum "Smaka svijeta" ću otvoriti temu i reći vam svima da ste pi**e. Lol
- Onaj prorok je rekao da će se desiti velike nepogode poput : Cunami u Japanu ili ovo u Libiji , a nije ništa spomenuo vezano za Smak Svjeta . Samo su ovi naučnici preuvećali i rekli da će biti " Smak svjeta. "
Željni ljudi malo slave. Dojadilo im da budu donji pa hoće da se proslave.

Lafina, lafina i samo lafina

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.