Znači, evo i ja sam dobio neke steamove pa da podijelim sa rajom. Mislim da je jeftino, tako da ne čekate dugo jer će biti brzo rasprodano. Naći ćemo se negdje u gradu, otići do nekog' net centra, provjeriti, vi meni pare ja vama acc i to je to.
Od igara imam :
Steam (CS 1.6, CZ, Day of defeat, Deathmatch Classic, Ricochet, Half-Life) - 20 KM
Steam (CS 1.6, CZ) - 15 KM
Steam (Call of Duty 4: Modern Warfare, Counter-Strike Complete, Football Manager 2009) - 40 KM
Steam (Valve Complete Pack) - 35 KM
Steam (CS 1.6 + CZ) 5 komada - 50 KM
Steam (Valve Complete Pack, COD4, Fallout3, S.T.A.L.K.E.R, Tomb Raider Underworld, Football Manager 2009 i + još 25-26 igrica - 50 KM (vrijednost oko 550 KM kad kupuješ na Steam Store-u)
Steam (CoD2, CoD4, FM 2009, NFS Undercover, Valve Complete Pack, Fifa Manager 2009, Spore, Mass Efect, Quakeovi svi koji su izasli i jos 30tak igara - 65 KM
Ako imate želju za nekom igricom koja nema ovdje u ponudi, PM me i dogovorit' ćemo se.
Žalili ste se da nemate gdje kupiti steamova, da vas sad vidim.
Kontakt :
MSN : [email uklonjen]
Ili mobitelom koji možete tražiti na PM.
Što se tiče uplate, može i na žiro račun ako ste u drugim gradovima. Čim legne uplata, ja vama dam steam.
Do sada su dobili steam:
Jason
HAUSaufGABEN
nero
David
haruN
Još mnogo ljudova (nisam ih popamtio sve)
Od igara imam :
Steam (CS 1.6, CZ, Day of defeat, Deathmatch Classic, Ricochet, Half-Life) - 20 KM
Steam (CS 1.6, CZ) - 15 KM
Steam (Call of Duty 4: Modern Warfare, Counter-Strike Complete, Football Manager 2009) - 40 KM
Steam (Valve Complete Pack) - 35 KM
Steam (CS 1.6 + CZ) 5 komada - 50 KM
Steam (Valve Complete Pack, COD4, Fallout3, S.T.A.L.K.E.R, Tomb Raider Underworld, Football Manager 2009 i + još 25-26 igrica - 50 KM (vrijednost oko 550 KM kad kupuješ na Steam Store-u)
Steam (CoD2, CoD4, FM 2009, NFS Undercover, Valve Complete Pack, Fifa Manager 2009, Spore, Mass Efect, Quakeovi svi koji su izasli i jos 30tak igara - 65 KM
Ako imate želju za nekom igricom koja nema ovdje u ponudi, PM me i dogovorit' ćemo se.
Žalili ste se da nemate gdje kupiti steamova, da vas sad vidim.
Kontakt :
MSN : [email uklonjen]
Ili mobitelom koji možete tražiti na PM.
Što se tiče uplate, može i na žiro račun ako ste u drugim gradovima. Čim legne uplata, ja vama dam steam.
Do sada su dobili steam:
Jason
HAUSaufGABEN
nero
David
haruN
Još mnogo ljudova (nisam ih popamtio sve)