Pozdrav svima,nadam se da se ova tema(anketa) nece smatrati spamom!Odlucio sam da kupim odredjeni broj STEAM-ova i CDKeyeva(ovisno koji budu najtrazeniji) i prodam po dosta povoljnijoj cijeni samo clanovima gamers.ba.Naime imam dogovor sa jednom "firmom" tako da nazovem po kojoj cu dobijati cdkeyeve po dosta nizoj cijeni.Molim sve one koji su zainteresovani da bi kupili nesto od navedenog da napisu da bi ja mogao da narucim to i isporucim Vama!
Cijena za cdkeyeve ce varirati od igre do igre pa recimo na prvi pogled ce izgledati ovako !
-COD4 15KM
-COD5 20KM
-Crysis 15km
-GTA IV 30km
-COD2 10KM
-QUAKE 15KM
-WARCRAFT 3 10KM
itd.....(Znaci mogu ja mislim nabaviti cdkey-eve za vecinu igara)
STEAM (cs.css.cz.half life.dod.ricochet i jos igre po vasoj zelji)
Cijena ce biti pa recimo 25.30km
EDIT
TEAM sa cs i css je 15km !
Znaci sve ce biti legalno,ispravno,nekoristeno!
Molim admine da reaguje ili kazne bespotrebne postove jer ovo neradim radi sebe vec radi vas.Nisam ni ja vala na nekom gubitku,samim tim sto cu kupovati od ove Firme dobijat cu sve veci popust za ubuduce!
Za sav INFO imate PM.GB !
Ako admine odluce da shutdown temu,Boze moj nije do mene!
Zaboravio sam na placanje ! Pa u pocetku eto ce vjerovatno biti kredit ! Mozda vam to djeluje glupo ali nije problem da uplate primam i preko WU-a ili ziro racuna ali onda je najbolje da se skupite par vas iz SA (npr) pa uplatite preko WU .
Odsada oni koji hoce 100% kupiti molim sve da ne postavljate postove imas li ovo ili ono ?
Znaci pisete u ovoj formi
Zelim kupiti :
1.____________(cdkey ili steam)
2.____________(ovdje pisite koje igre ako je steam u pitanju ili koja igra ako je u pitanju cdkey)
3.____________(kolicina)
4.Nick na Gamersu
Cijena za cdkeyeve ce varirati od igre do igre pa recimo na prvi pogled ce izgledati ovako !
-COD4 15KM
-COD5 20KM
-Crysis 15km
-GTA IV 30km
-COD2 10KM
-QUAKE 15KM
-WARCRAFT 3 10KM
itd.....(Znaci mogu ja mislim nabaviti cdkey-eve za vecinu igara)
STEAM (cs.css.cz.half life.dod.ricochet i jos igre po vasoj zelji)
Cijena ce biti pa recimo 25.30km
EDIT
TEAM sa cs i css je 15km !Znaci sve ce biti legalno,ispravno,nekoristeno!
Molim admine da reaguje ili kazne bespotrebne postove jer ovo neradim radi sebe vec radi vas.Nisam ni ja vala na nekom gubitku,samim tim sto cu kupovati od ove Firme dobijat cu sve veci popust za ubuduce!
Za sav INFO imate PM.GB !
Ako admine odluce da shutdown temu,Boze moj nije do mene!
Zaboravio sam na placanje ! Pa u pocetku eto ce vjerovatno biti kredit ! Mozda vam to djeluje glupo ali nije problem da uplate primam i preko WU-a ili ziro racuna ali onda je najbolje da se skupite par vas iz SA (npr) pa uplatite preko WU .
Odsada oni koji hoce 100% kupiti molim sve da ne postavljate postove imas li ovo ili ono ?
Znaci pisete u ovoj formi
Zelim kupiti :
1.____________(cdkey ili steam)
2.____________(ovdje pisite koje igre ako je steam u pitanju ili koja igra ako je u pitanju cdkey)
3.____________(kolicina)
4.Nick na Gamersu
...I naravno zaboravio sam navesti da dajem lijep popust na vecu kolicinu po pojedincu !