Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Ping skocio nenadano

468 pregleda · 19 odgovora · otvorena 26.08.2008. u 14:10

Dakle , odnedavno [Mozda 15ak dana]ping mi skace i do 50 i pravi mi nesnosan lag d0k igram , rejtovi su ukucani , fps 101 zakucan, ali uzasno laguje.Ima li ko rjesenje ? cfg je od SpawNa jer nisam mogao nachi FataLov. Hvala

edit: prije ping nije isao iznad 27.
poezija

Post dobio šamar od Vilenjak

_enteR je napisao/la:
resetuj konekciju
I da zam0lio bih ove pottie da se ne javljaju , sve sam radio , cak sam i prioritet stavio na HIGH!
Reinstall sam cs prije 2 dana , skinowe nikad nisam koristio niti imam kakvih skripti , bhop i sl.
mozda ako si skido skinove ?
reinstal cs...
ako to ne pomogne onda je do konekcije :)

automatic updates sam ti se downloada? mozda ti radi neki program koji sam uploada il downloada dole pogledaj kod sata sve sto ne treba ugasi pa probaj onda kakav ti je ping
escApe je napisao/la:
automatic updates sam ti se downloada? mozda ti radi neki program koji sam uploada il downloada dole pogledaj kod sata sve sto ne treba ugasi pa probaj onda kakav ti je ping
Dole imam samo par ikonica: NOD32 , Realtek , jacinu Zvuka , Konekciju.
Gledao sam i u Task Menageru , nema nish sumnjivo ...
SKOCI TI I DO 50 ?
IDI RANI SE BUDALO, NEZNAM STA HOCES, NE IGRAS NA LANU, IDI ZALI SE ISPU

Sollozzo je napisao/la:
SKOCI TI I DO 50 ?
IDI RANI SE BUDALO, NEZNAM STA HOCES, NE IGRAS NA LANU, IDI ZALI SE ISPU
Ja fino zamolio da je pottiji je JAVLJAJU CUS SAD ODAVDE , meni ne odgovara dajem bodove onom ko mi pomogne i cus.
Nemoj se javljat kad te molim et.
KRYSTAL je napisao/la:
Dole imam samo par ikonica: NOD32 , Realtek , jacinu Zvuka , Konekciju.
Gledao sam i u Task Menageru , nema nish sumnjivo ...
nod 32 se sam update-a zbog tog... iskljuci ga skroz udji u cs i vidjeces
escApe je napisao/la:
nod 32 se sam update-a zbog tog... iskljuci ga skroz udji u cs i vidjeces

Kako iskljucit govno
KRYSTAL je napisao/la:
Ja fino zamolio da je pottiji je JAVLJAJU CUS SAD ODAVDE , meni ne odgovara dajem bodove onom ko mi pomogne i cus.
Nemoj se javljat kad te molim et.
LOL, idl, fino nazovi ISP i reci da ti pinga, nemogu ja rijesiti tvoj problem sa isp-om, a nebi reko da i ostali mogu....
so fuck of jerk

Mogao bi ti malo bit precizniji esc ^^

LoL kod mene nije tako S: probaj task manager upalit i naci ga tu :P ^^
KRYSTAL je napisao/la:
Mogao bi ti malo bit precizniji esc ^^

imas obelezeno update?
Rješenje
Gledajuci komentare placem. Djelimicno od smjeha, a djelimicno od vase kulture i pristojnosti prema drugim clanovima.

Requell je trazio pomoc, a ne vase kritike na njegovu temu i njegov ping.

A moje "rjesenje" tj 2 rjesenja:

1) Otvori Task Manager i iskljuci svaki proces koji je startovan od strane administratora. Naravno, nemoj gasiti hl.exe posto je to cs i sl. Kad' iskljucis explorer startujes ga tako sto odes u task manager, pa new task pa ukucas explorer i onda OK.

I probaj naci jos nekih procesa koje SMIJES iskljuciti a koji su pod userom: "SYSTEM".

(Ja imam ipod, pa mi je stalno ukljucen "AppleMobileDeviceCenter" - nesto tako, i to iskljuci ako ti imas)

2) Nemas FaTaLov config? Evo ti uploadovan od strane mene:

http://rapidshare.com/files/140246221/FataL_s_Config.zip

Javi radi li ti ista.

vozdra
megamix je napisao/la:
Gledajuci komentare placem. Djelimicno od smjeha, a djelimicno od vase kulture i pristojnosti prema drugim clanovima.

Requell je trazio pomoc, a ne vase kritike na njegovu temu i njegov ping.

A moje "rjesenje" tj 2 rjesenja:

1) Otvori Task Manager i iskljuci svaki proces koji je startovan od strane administratora. Naravno, nemoj gasiti hl.exe posto je to cs i sl. Kad' iskljucis explorer startujes ga tako sto odes u task manager, pa new task pa ukucas explorer i onda OK.

I probaj naci jos nekih procesa koje SMIJES iskljuciti a koji su pod userom: "SYSTEM".

(Ja imam ipod, pa mi je stalno ukljucen "AppleMobileDeviceCenter" - nesto tako, i to iskljuci ako ti imas)

2) Nemas FaTaLov config? Evo ti uploadovan od strane mene:

http://rapidshare.com/files/140246221/FataL_s_Config.zip

Javi radi li ti ista.

vozdra
Hvala ti na ovim svim rjesenjima , iskljucio sam neke gluposti iz TM-a i HVALA na FataLovom cfgu , sad mi je ping 16-21 ..
TY.-
Nemoj igrati sa ukljucnim msn-om .
Sve ugasi Dok igras.
Kucaj ratove
fps_max 101
cl_updrate 99
cl_cmdrate 99
rate 25000
sv_maxrate 25000
Nadam se da ce pomoci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.