Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tutorial #2 : Kako napraviti Ripple / Wave efekat ! ( Sony Vegas ) [VIDEO]

369 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.07.2012. u 16:18

Pozz svima 

~ Stize tutorial koji sam obecao da cu napraviti tj. tutorial o tome kako dodati odredjene efekte u Counter Strike 1.6 Movie.
Naravno svi tutoriali ce biti na "nasem" jeziku u HD kvaliteti 

~ Takodje svi tutorijali ce biti radjeni u Sony Vegas-u zbog toga sto je on najjednostavniji program za editovanje . (Bar po mom misljenju)

~ Ovaj Put sam izabrao jedan od jednostavnijih efekata tj Wave / Ripple , koji imaju poprilicno dobar izgled. Sve je objasnjeno u detalje ako vam nesto nije jasno slobodno me pitajte . Naravno da ove tutorijale mozete primjenjivati i u ostalim igricama kao sto su : Call Of Duty , Battlefield , Counter Strike Source ,...

Takodje mozete predloziti kako napraviti neke efekte ovdje ili u komentarima na YouTube .

I jos jedna Vazna Napomena !

Zamolio bih vas da ne hejtujte klip jer je ovaj tutorijal namjenjen za amatere koji su tek poceli sa radom u Movie Makingu.

Link za tutorijal : http://www.youtube.com/watch?v=7a9NfrvrPKc

I ako neznate jos uvijek napraviti Counter Strike 1.6 Movie ovdje imate Tutorial [VIDEO]
[TUT] Kako napraviti svoj Counter
Strike 1.6 [Video]
Dobar tutorial ne može biti bez glasa,na ovakve pucam samo dislike.

Ovo je moje misljenje,kad ti pricas i objasnjavas to se zove video tutorijalom.
Denox je napisao/la:
Dobar tutorial ne može biti bez glasa,na ovakve pucam samo dislike.

Ovo je moje misljenje,kad ti pricas i objasnjavas to se zove video tutorijalom.
radije bi sluso njegov piskutavi glas ? 
ned je napisao/la:
radije bi sluso njegov piskutavi glas ? 
Glas mi je totalno nebitan,radije bi nekog slusao nego citao.
Denox je napisao/la:
Glas mi je totalno nebitan,radije bi nekog slusao nego citao.
nepismen ili sta ? 
Dobar tut, svaka čast za trud 
SHOLE_ je napisao/la:
nepismen ili sta ? 
Nemoj mi ti bgt pricati o pismenosti.

Pusti ti ove sto pricaju,odlican tutorial drug napravi za josh neke efekte :* zz
Da li moze tutorial kako napraviti ovakvu sliku koja ti je postavljena za desktop,ili da mi napravis al da npr za fb pise
"facebook.com/nrg1337" za yt "youtube.com/nrg1337TV" za steam "omaramazing" :) ako ti nije mrsko.Kupio bi ti premium :D
Svaka čast za trud.
Beze tut, i pogresan podforum ovo ide u GamingMovies, odnosno u moviemaking podforum i jos nesto ovaj lik ne zasluzuje nikakav obzir paznje jer većina edita koja je na njegovom yt kanalu su ukradena od drugih editora i prestavio ih je kao svoje edite, šta drugo reći nego facepalm ne zasluzuje ništa.I da, ima mozda jedno svojih par accountova sa kojih sam sebe lajka učestalo i hejta druge to je normalno za jednog bolesnika koji je i nekih moji sitnica ukrao i uplodovao mozda ih je i obrisao ali u to ne ulazim.

Pozz
TWISTTER je napisao/la:
Beze tut, i pogresan podforum ovo ide u GamingMovies, odnosno u moviemaking podforum i jos nesto ovaj lik ne zasluzuje nikakav obzir paznje jer većina edita koja je na njegovom yt kanalu su ukradena od drugih editora i prestavio ih je kao svoje edite, šta drugo reći nego facepalm ne zasluzuje ništa.I da, ima mozda jedno svojih par accountova sa kojih sam sebe lajka učestalo i hejta druge to je normalno za jednog bolesnika koji je i nekih moji sitnica ukrao i uplodovao mozda ih je i obrisao ali u to ne ulazim.

Pozz
Haters Gonna Hate
SHOLE_ je napisao/la:
Haters Gonna Hate
Reci nešto što nije istina i dobićeš +1 sub.
TWISTTER je napisao/la:
Reci nešto što nije istina i dobićeš +1 sub.
Ae pi*ko krivo ti sto imam 1.500 Subscribera na jednom , i 500 na drugom channelu, sto ti naravno neces nikad imati . Isto tako mislis da pravim lazne acc da bi tebi naskodio HAHAHAHA boli me patka za tebe i tvoje misljenje a narocito za tvoje klipove . Sto se tice klipova svaki je moj . Osim sto kod nekih pise (SUPPORT) eh ti klipovi nisu moji .Uostalom koji kur*c se ja tebi pravdam.

A sto se tice ovog tutoriala , lijepo je napisano :
"...ovaj tutorijal namjenjen za amatere koji su tek poceli sa radom u Movie Makingu."

I JEDNA PJESMICA ZA TEBE :

http://www.youtube.com/watch?v=4_U1JgLqExc

Pusa Bokich 
SHOLE_ je napisao/la:
Ae pi*ko krivo ti sto imam 1.500 Subscribera na jednom , i 500 na drugom channelu, sto ti naravno neces nikad imati . Isto tako mislis da pravim lazne acc da bi tebi naskodio HAHAHAHA boli me patka za tebe i tvoje misljenje a narocito za tvoje klipove . Sto se tice klipova svaki je moj . Osim sto kod nekih pise (SUPPORT) eh ti klipovi nisu moji .Uostalom koji kur*c se ja tebi pravdam.

A sto se tice ovog tutoriala , lijepo je napisano :
"...ovaj tutorijal namjenjen za amatere koji su tek poceli sa radom u Movie Makingu."

I JEDNA PJESMICA ZA TEBE :

http://www.youtube.com/watch?v=4_U1JgLqExc

Pusa Bokich 
A ne kontam zasto si radio tutorial kada se isti ovakav tutorial moze naci na NetMovies i Movienations? Evo meni nije krivo sto ti imas 1500 subscribera posto ja sam partner, i reci cu ti isto sto ti je i TWISTTER rekao.
KRY1337 je napisao/la:
A ne kontam zasto si radio tutorial kada se isti ovakav tutorial moze naci na NetMovies i Movienations? Evo meni nije krivo sto ti imas 1500 subscribera posto ja sam partner, i reci cu ti isto sto ti je i TWISTTER rekao.
Dobro pitanje.

Uradio sam ove tutoriale zato sto ih nema na "nasem" ( Bosanskom Hrvatskom Srpskom,..) Jeziku. Ja sam odlucio da pocnem da radim na tome i kada sam uploadovao prvi tut vidio sam da ljude to interesuje i da treba da nastavim .
To se moze zakljuciti po Lajkovima i po Komentarima .
To je to 
SHOLE_ je napisao/la:
Dobro pitanje.

Uradio sam ove tutoriale zato sto ih nema na "nasem" ( Bosanskom Hrvatskom Srpskom,..) Jeziku. Ja sam odlucio da pocnem da radim na tome i kada sam uploadovao prvi tut vidio sam da ljude to interesuje i da treba da nastavim .
To se moze zakljuciti po Lajkovima i po Komentarima .
To je to 
Ne bih sad da ulazim u debate sa tobom ali očito misliš da je neko glup možda, prvo neki si jak photoshoper design bla bla a uzeo si obicni template i editovao ga zatim nazvao svojim logom:

http://psd-files.net/customizable-logo-psd/

Druga stvar, normalno da se moze zakljuciti po lajkovima i komentarima jer skoro na svakom videu od isti usera su komentari lajkaš sam sebe (bah' nije ni to loše ako te niko ne voli).
I da vidio si da ljude interesuje jer si sam taj tut pregledao najmanje 200 puta (dobro lažem) 300 puta.A ti znaš zašto ti ovo govorim samo razlog jer si sve moje vide dislajkao jer si dobio busted na faintov video, odnosno uplodovao si njegov edit i prestavio kao svoj davno, sad kad sam te skontao predstavljas edite kao support da se ne bih ustanovilo ono što već jeste.Neću više ništa da komentarišem loš si.Silno uplodaš aim cfg's na svoj kanal jer si čiter očito.

Fino od tebe nije ti belaj napravit 1337x yt usera, svi su na istom datumu pravljeni uglv. zadnji "activity" kanala je isti datum također.
Ne moraš me citirati više jer nemaš potrebe neću ti više ništa govoriti da se ne bih uspostavilo da spamam ili nešto govorim al jadno i bezvezno od tebe, a meni ne znaci nista ni ovih 500 subscribera to me toliko ne zanima iskreno, jer jbg reklamirao si se i dan i noc ulazio u supkove drugim ljudima da se subscribe na tvoj kanal, očito sick.Ae LN sad.
TWISTTER je napisao/la:
Ne bih sad da ulazim u debate sa tobom ali očito misliš da je neko glup možda, prvo neki si jak photoshoper design bla bla a uzeo si obicni template i editovao ga zatim nazvao svojim logom:

http://psd-files.net/customizable-logo-psd/

Druga stvar, normalno da se moze zakljuciti po lajkovima i komentarima jer skoro na svakom videu od isti usera su komentari lajkaš sam sebe (bah' nije ni to loše ako te niko ne voli).
I da vidio si da ljude interesuje jer si sam taj tut pregledao najmanje 200 puta (dobro lažem) 300 puta.A ti znaš zašto ti ovo govorim samo razlog jer si sve moje vide dislajkao jer si dobio busted na faintov video, odnosno uplodovao si njegov edit i prestavio kao svoj davno, sad kad sam te skontao predstavljas edite kao support da se ne bih ustanovilo ono što već jeste.Neću više ništa da komentarišem loš si.Silno uplodaš aim cfg's na svoj kanal jer si čiter očito.

Fino od tebe nije ti belaj napravit 1337x yt usera, svi su na istom datumu pravljeni uglv. zadnji "activity" kanala je isti datum također.
Ne moraš me citirati više jer nemaš potrebe neću ti više ništa govoriti da se ne bih uspostavilo da spamam ili nešto govorim al jadno i bezvezno od tebe, a meni ne znaci nista ni ovih 500 subscribera to me toliko ne zanima iskreno, jer jbg reklamirao si se i dan i noc ulazio u supkove drugim ljudima da se subscribe na tvoj kanal, očito sick.Ae LN sad.
Moš me pljuvat
slobodno pljuj , slobodno pljuj

HAHAHAHA ; cao ba ; smaras

Ja tebe nikad nisam dislajkovo nit sam te , hejtovo naprotiv :

Al jebiga . Ti s ovim ne omalozavas mene , Nego sebe.

edit :
U tri recenice jasno prikazujem tebe :
"..tebe znaju otac, mati i 3 tvoja jarana
ti trebaš nešto da privučeš pažnju, keru
onda pljuješ mene kako bi ti imo karijeru.."
SHOLE_ je napisao/la:
Moš me pljuvat
slobodno pljuj , slobodno pljuj

HAHAHAHA ; cao ba ; smaras

Ja tebe nikad nisam dislajkovo nit sam te , hejtovo naprotiv :

Al jebiga . Ti s ovim ne omalozavas mene , Nego sebe.

edit :
U tri recenice jasno prikazujem tebe :
"..tebe znaju otac, mati i 3 tvoja jarana
ti trebaš nešto da privučeš pažnju, keru
onda pljuješ mene kako bi ti imo karijeru.."
Naprotiv imas nekih 15 accova sa kojih si sad sve moje viede dislajkao 

http://www.youtube.com/watch?v=IO9e3SWzd9c&feature=plcp

Close enough, btw ne znas me ne možeš ništa pričati o meni.
Ma GJ za TUT,samo tako nastavi  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.