Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony Vegas Intros

134 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.12.2012. u 12:51

Pozdrav.

Evo kreirao sam neke introe za vaše youtube kanale. Intro su radjeni u Sony Vegas 10.

Imao sam malih problema sa renderovanjem kod zadnjeg introa, ali opet nije ispalo toliko loše !

Kasnije ce doci na red i introi u Adobe After Effect te C4D.
Te takodjer napraviti tutoriale za to kako sam napravio ove introe i još mnogo toga.

Intro review:

http://www.youtube.com/watch?v=UuCT1YEyOVk

Za download i edit template-a, link u deskripciji.

Kritike, savjeti sve je dobrodošlo 

Zamolio bih vas za Subscribe, jer kao što sam naglasio objavljivat' cu razne tutorijale, od photoshopa, sony vegasa, illustratora pa do i C++.
Hvala.
Ako su kritike dobro dosle, evo jedna: Ovo po meni je loše, nekako jednostavno a boje takođe nisu nešto. Bolje korisi neke 3D tekstove ili nesto u 3D posto vidim kazes da radis u C4D

Ovako nešto bi super bilo 
http://www.youtube.com/watch?v=8_4nU0cmOs4
iskreno.veoma lose...

prvi intro samo dodao jednostavan tekst na vec uradjenu pozadinu

drugi, nije los ali izgleda vise kao nesto iz powerpoint-a, a ne intro i opet samo jednostavan tekst

teci, optical flare :S i OPET bezveze tekst

cetvrti, moze proci ali nije ni on nista posebno

et. jedna mala, iskrena, kritika na sva cetiri introa.
ali ovo je moje misljenje mozda se nekome i svidjaju...

sve najbolje u daljnjem radu :)
Trebas jos mnogo poraditi, preporucujem ti da ne probujes uraditi intro u Sony Vegas-u, nikad ne izadje dobro, previse truda i razocarat ces se na kraju...

Javi se da ti dam aplauz zbog truda. 
KRY1337 je napisao/la:
Trebas jos mnogo poraditi, preporucujem ti da ne probujes uraditi intro u Sony Vegas-u, nikad ne izadje dobro, previse truda i razocarat ces se na kraju...

Javi se da ti dam aplauz zbog truda. 
evo me 

@topic Hvala svima na savjetima , ispostovat' cu to, i nadam se da ce se još neko javiti i ocjeniti date radove 

Post dobio aplauz od KRY1337

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.