Ljudi 2 tema za danas al zamolio bi administraciju da je obrisu kad mi neko pomogne znaci formatirao sam komp i sad dole u desnom donjem cosku pored vremena ima ono da izaberem jezik ima EN Engleski i BS Bosanski , ja sam navikao na eng ali ja podesim na eng ono povremeno vrati na Bosanski dali neko zna kako da napravim da se nemjenja da ostaje na Engleskom ?
Diskusija
U kanti
Pitanje jezici na kompu ?
82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.02.2010. u 23:18
Desni klik na 'to dole' tj Language bar i idi na Settings, kad se otvori prozor pod Settings - Installed services imas listu i selektuj BS Bosnian (Latin) onda s desne strane klikni remove i ostace ti samo English. Iznad na Default input language stavi English - Apply - OK
codex je napisao/la:
Desni klik na 'to dole' tj Language bar i idi na Settings, kad se otvori prozor pod Settings - Installed services imas listu i selektuj BS Bosnian (Latin) onda s desne strane klikni remove i ostace ti samo English. Iznad na Default input language stavi English - Apply - OK
OziriS11 je napisao/la:
nemoze se obrisat bosnian :S
Znaci moras dva puta brisati
Bosnian ne možeš obrisati jer ti je vjerovatno postavljen za default input language. Za default input language odaberi engleski i onda ćeš bez problema moći ukloniti bosanski, samo što onda nećeš moći kucati ć, č, đ, š i ž znakove. Zato, bolje ti je ukloniti engleski.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.