Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

trebam hitno pomoc!?

121 pregled · 14 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 21:35

eh ljudi pozz...
imam problema sa PC-jem...
nakon nekog vremena igranja online igara PC mi se gasi
prije se desavalo jako rijetko ali u posljednje vrijeme se gasi svakih pola sata-sat! znaci igram igru i odjednom pc se restarta i pojavi se crash report ewo gore fotkica pa ako je neko imao ovakav problem da mi pomogne da ga se rijesim hvala unaprijed :D
imao sam ja isti problem, razlog - oslabila mi napojna, i jedan dan je eksplodirala xD

ali hvala Bogu, nije bilo vece stete, samo je zamjenio i sad radi perfektno :)

@ Scoped

Ja kad sam na bivsoj napojnoj promjenio voltazu sa 230V na 115V i kad sam upalio PC - KABOOOOM, j**o me patak =)
Meni je to izbacivalo kad sam tek skinuo left4dead2, ne demo verziju nego full verziju. I krenem da igram, uđem na server, krenem kreirati ili pronaći neki online server samo se to pojavi.

I onda sam jednostavno unistall igricu i to se više nikad nije pononovilo.
care imao sam isti problem u pitanju je bila grafa i prasina. Znaci rutinski ocisti pc od prasine a zatim provjeri cooler od grafe jer kad upalis igru zna se pregrijat i samo zabloka pc i cuje se trrrrrrrrrrrrrrr <-----xD uglavnom pogledaj ako ti je dinamicki cooler na grafi vrtil se ventilatorcic a ako je staticni pogledaj jel dobro spojen i obrisi prasinu. Javi tok desavanja.
ili ti je otisla napojana ili ti je cooler od graficke otisao... I Ocisti malo pc od prasine...mozda ti to pomogne !
ja sam imao issti takav program, naime, imao sam dva razlicita rama tj od dva razlicita proizvodjaca, izvadio 1gb, ostao mi 1 gb, i radi normalno, nije se to pojavljivalo, i kasnije zamijenim mjesta od ta dva rama, i radi normala, nema sad problema.
a moze biti i do RAM memorije. Jer ako ti je ddr2 memorija to znaci da imas 2 plocice i da se radna memorija salje a sa jedne na drugu kako bi bilo efikasnije. Problem je u tome ako je jedna pokvarena a ubacena u slot jer ona ce bti registrovana kao da valja jer je ubacena i sad ova koja je ispravna kada bude prebacivala radnu memoriju na tu pokvarenu ova je nece moci prihvatiti i desit ce se crash. Kako da ispravim ili pogledam da li mi je pokvaren RAM? Jednostavno idi u BIOS (kada se pali racunar, udari f12) i idi u tabulator ili meni hardware i pogledaj ako ti je npr 1gb rama a ocitava samo 512 onda je otisla plocica. Ako imas 4 slota za ram one se postavljaju ovim redosljedom na 1-3 slotu i 2-4 slotu. Ako vidis da je ocitana samo na 1 ili samo na 4 slotu onda su greske na 3 i 2 i obrnuto. Popravit ces samo tako sto ces pokvarenu ram plocicu izvadit i donirat je KANTI. I HOPE I HELPED BECAUSE I DONT FEEL MY FINGERS. PEACE :D:D:D
amm.. sto se tice ciscenja to sam odradio,sada cu probati to za ram...
a zamijenio sam i napojnu ali nikakve fajde :P
poslije zamjene potpuno ista stvar samo na pocetku je bilo malo rijedje ali nakon sedam dana svakih pola sata :P
Ovo se meni davno pojavljuvalo ovaj plavi screen. Ja sam oborio sistem i rijesio problem.
Rapter je napisao/la:
Ovo se meni davno pojavljuvalo ovaj plavi screen. Ja sam oborio sistem i rijesio problem. :D:D:D
ne vjerujem da je isti problem obarao sam i sistem...:(:P
Napojna ili mozda ventilatori...Nemoj pokretat previse programa kad startas komp i kad ga koristis...
eh ljudi ovako odnijeo sam PC na popravku i vratio mi ga normalnog,nakon 10-ak dana PC se ponovo gasi ali sad na svaku pokrenutu igricu ne samo na online igre! III nema prasine u njemu!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.