Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

wallpaper :]

322 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.02.2010. u 18:26

[Veličina / Dimenzije] : 800x600 Velicina moze biti i 640x480
[Slika / Render / Stock] : -
[Boje] : Neku skroz moćnu boju
[Font] : po vašem izboru
[Text / Naziv / Citat]: Harkeez
[Stil izrade] : - Po vašem izboru
[Transparent] : .jpg
[Okvir] :- ne
Ako jos vise ponudim od vas da mi uradite,dat cu vam vise bodova.. Obracajte mi se na GB ili PM (Hwala)
(I ako može jedan awatar slićan kao u skile da piše Haris,ispod gamers.ba)

To hoces na mobitel stavit'? (rollam eyez)
-> osamsto iks sesto :

-> sesto cetrdeset iks cetiristo osamdeset :

Ako treba mijenjat boje javi....

avatar ti uradim ako dobijem bobe ! ^^

Post dobio aplauz od smokan

liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!liga smiga!!!

Post dobio šamar od smokan

GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
-> osamsto iks sesto :

Ti se meni svidjas, uradis meni takvu sliku samo u sredi pise:

"aNimaL"

'fala :)

pussa :D
E bit ce od mene ness sacekaj mall bic ce edit..:D
nasao jedan wall na kompu,dodao ime i valjda ti valja:

800x600

ak ti trea ova manja velicina javi na pp
soNgY je napisao/la:

To hoces na mobitel stavit'? (rollam eyez)
Deder smaraj
EDIT : hmm,tražio sam neke malo malo bolje radove Aldine
warloook je napisao/la:
Deder smaraj :(
EDIT : hmm,tražio sam neke malo malo bolje radove Aldine :-[
aa valjal ista ovo sto sam ja napravio xD
predpostavljam da ces rec da nevalja :D :P
Jaoo imam jednu dobru za tebe :

Planiram i sebi nesto ovako uraditi :)
Guje je napisao/la:
Jaoo imam jednu dobru za tebe :

Planiram i sebi nesto ovako uraditi :)
ovdje treba aplauz..
najjbolji rad za bobe? :D
_fera_ je napisao/la:
ovdje treba aplauz..
najjbolji rad za bobe? :D
Nezz ja sta ti mislis o ovomo radu, ali ovaj sto trazi ovo stvarno ce se oduseviti... :)
Guje je napisao/la:
Ti se meni svidjas, uradis meni takvu sliku samo u sredi pise:

"aNimaL"

'fala

pussa
E'o drug.

-> osamsto iks sesto :

evo ja nesto probo bez psd :D valjda ce valjat

E'o drug.;)

Jao srce si :)
Sad ce aplauz :)
Vidim niko se ne trudi da napravi sliku,zato poništavam bodove
Hwalla LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.