Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Par pitanja oko mojaTV

111 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 20:53

Pozdrav,

evo danas došli oni iz BHT i uveli ovu mojaTV, znači došao router i onaj resiver...E sada me zanima, u ovih koji imaju isto ovo da li su im promjenili na flat internet jer u mene još 15 GB stoji kad odem na stanje računa.

I još nešto, imam na onoj tastaturi onu tipku za snimanje programa, al' kad je stisnem ništa se ne dešaje pa može l' neko ko zna da mi objasni kako da snimim program i jel resiver onaj ima u sebi HDD ?

Trebao si njih pitat kad su ti priključivali, jer bi ti oni sve objasnili.

Za potrošnju ti nemože niko ovdje pomoč, jer je to do njih i oni su dužni to napraviti, i nije flet več je limit zasnovan na fer osnovi( dođe ti slično kao flet uglavnom imaš limit oko 180GB, nekima dođe flet a nekima ne!).

Resiver ima opciju snimanja sadrzaja kanala i to nije HDD.
skile je napisao/la:
Trebao si njih pitat kad su ti priključivali, jer bi ti oni sve objasnili.

Za potrošnju ti nemože niko ovdje pomoč, jer je to do njih i oni su dužni to napraviti, i nije flet več je limit zasnovan na fer osnovi( dođe ti slično kao flet uglavnom imaš limit oko 180GB, nekima dođe flet a nekima ne!).

Resiver ima opciju snimanja sadrzaja kanala i to nije HDD.
Ma bio ja u školi

Al' kako da snimim, ja kad pritisnem ništa se ne dešaje i kad odem tamo u ono Snimci, nema nikakvog snimljenog sadržaja...

I na šta snima ako nema HDD ?
Ma bio ja u školi 

Al' kako da snimim, ja kad pritisnem ništa se ne dešaje i kad odem tamo u ono Snimci, nema nikakvog snimljenog sadržaja...

I na šta snima ako nema HDD ? :r
Naknadno gledanje snimljenog programa raspoloživo je na odabranim kanalima koji su označeni kao auto-recordable (auto-presnimavanje). Programi sa kanalima koji imaju auto-presnimavanje snimaju se da bi se naknadno gledali. Da biste gledali neki program koji je prošao, morate prvo aktivirati vodič TV programa (pritisnite tipku menu, opcija TV/Programski vodič na daljinskom upravljaču Vaše mojaTV).

Idite do tog programa koji želite gledati i pritisnite plavu tipku na daljinskom upravljaču Vaše mojaTV da biste aktivirali alate kanala/programa. Ako je taj program snimljen, stavka emituj snimak biće prikazana u listi alata. Odaberite je i potvrdite zahtjev za emitovanje snimka; nakon toga emitovanje vremenski pomjerenog programa će početi.
Almir je napisao/la:
Ma bio ja u školi 

I na šta snima ako nema HDD ? :r
http://www.mojatv.ba/timeshift.html

Imaš detaljno objašnjeno na njihovoj stranici.

HDD=Hard drive disk. I nemože nikako stati u resiver:D

Resiver ima neku vrstu memoriju pomoću koje se snima određeni sadržaj nekog kanala.
skile je napisao/la:
http://www.mojatv.ba/timeshift.html

Imaš detaljno objašnjeno na njihovoj stranici.

HDD=Hard drive disk. I nemože nikako stati u resiver

Resiver ima neku vrstu memoriju pomoću koje se snima određeni sadržaj nekog kanala.
Evo pročit'o sam, jbg ne može onda svaki kanal. Znaš li možda može l' Discovery to ?

A valjda će prebaciti na FLAT u ovih par dana jer mi je još 3 GB samo ostalo
united je napisao/la:
Evo pročit'o sam, jbg ne može onda svaki kanal. Znaš li možda može l' Discovery to ?

A valjda će prebaciti na FLAT u ovih par dana jer mi je još 3 GB samo ostalo
Nisam korisnik mojaTV usluge tako da ti nemogu reći, a što se tiče kanala, mislim da bi ti trebalo pisat koji se kanal može snimati, a koji ne jer je tako kod superTV-a(logosoft, čiji sam korisnik).

Što se tiče neta to moraš njih nazvat da ti to srede.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.