Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Fb cipovi

118 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 18:26

Zelim kupiti fb cipove za dva premium ja vama dva premiuma vi meni cipove!Kontakt PM!
e da otvaram novu temo znal neko kako se zove onaj film ..

kada stoje momak i cura pored nekog zida ... a onda se zalijece neki kombi .. momak u sekundi gura i spasava curu .. ali njega kombi udari i prisloni uz zid .. bikvalno ga prepolovi ...

noviji je film cini mi se ...
izvini drug
splat je napisao/la:

kada stoje momak i cura pored nekog zida ... a onda se zalijece neki kombi .. momak u sekundi gura i spasava curu .. ali njega kombi udari i prisloni uz zid .. bikvalno ga prepolovi ...

izvini drug
film se zove "dečko se raspolio na tri djela" al drugi dio:D:D:D
nandao je napisao/la:
film se zove "dečko se raspolio na tri djela" al drugi dio:D:D:D
lol ... ma u pitanju je neki sa nad prirodnim mocima .. tako da mu to nista nemoz ... o5 ziv
splat je napisao/la:
lol ... ma u pitanju je neki sa nad prirodnim mocima .. tako da mu to nista nemoz ... o5 ziv
Terminator
splat je napisao/la:
chuck norris?
splat je napisao/la:

izvini drug
Brate ja mislim da je to Film "Final Destionation 4 " pogledaj na gugLU malo , 99% sam siguran da je to taj film ,gledao sam i prejak je ))) Uzivaj u filmu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.