Prije svega pozdrav.
Ovako RouSkoff je moj IRL prijatelj , i jučer sam na facebook stavio oglas pa se javio da ispita da ga necu "prej**at "

.
Znači ovo je moj računar koji sam uzeo prije nekih 4 mjeseca.
Računar ima jos više od dvije i pol godine garancije.
Ja sam stavio 8GB rama jer sam bio u situaciji da mi cijena tad nije igrala neku bitnu ulogu iako se slazem da je neiskoristivo npr. radim ovdje svakakva posla što bi rekli od čega ima hljeba, pravim svakave modele kutica ,kesice , plakate u photoshop i neke vide-e obrađujem po narudžbama i nikad nisam imao nikakvih problema.
Što se tiče ostatka , procesor je Q9550 , grafička je ASUSova HD 4850 .
Što se tiče napojne, da slažem se 620W CM je previše , međutim tad sam htio radi furke ubaciti 2 ova radeona, ali me prijatelji odvratili , al sam ipak ostavio napojnu mozda nekad uzmem jos jednu iako 4xxx seriju potiskuju lagano......
PC prodajem čisto iz razloga što mi treba laptop, ne mogu ovo nosat sa sobom (jbo mater ima 40 KG u ovoj kutiji ) a stalno sam u pokretu što bi rekli.
Cijena 1350 mislim da je OK , jbg meni tačno toliko treba za Qosmio F60 da se pofalim
I da dodam , znači imam sve kutije netaknute , račun , sve kablove - CD ove, kako sam ja dobio novo tako je i sad

.