Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ASTRAL scammer

153 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.02.2010. u 21:01

Evo samo da prijavim jednog scammera.
Uradio logo, obecao mi kredit, no onda kad je logo na sliku klana, govori mi da je fail i blockuje me...
Ovom temom ne trazim ban njegov (ne kazem da nije pozeljan), nego samo da obavjestim i UPOZORIM da pacenika malog zaobilazite u sirokom luku...

Ponavljam, nick ASTRAL mu je na gamersu. Pokusao sam mu vjerovat' jer kako vidim 4 godine je ovdje, no eto razocarao me...
Sliku koju sam napravio mozete vidjetu ovdje.
Radilo se o 2km kredita, no ako si toliko pogan, zadrzi ih

Znaci ponavljam, samo upozorenje, nije nikakvo plakanje i slicno...
Sto si dizao temu , Radilo se o 2km kredita, no ako si toliko pogan, zadrzi ih . Ti si kriv sto te zeznuo i rad ti ne vrijedi ni 0,5km
CItav gamers se radi o bodovima kreditu ... Kako je prije bilo ljudi su djaba radili ebo vas kredit i sve pomazite jedni drugima volite se ko BRACA

AHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
kk
diy1d je napisao/la:
Sto si dizao temu , Radilo se o 2km kredita, no ako si toliko pogan, zadrzi ih . Ti si kriv sto te zeznuo i rad ti ne vrijedi ni 0,5km
Tako je, slazem se s tobom...

Nikakvo plakanje kazem jos jednom, nego samo da UPOZORIM da neko ne najebe zbog neke vece stvari
nisam cito do kraja , al ako si pravio sliku trebao si naprimjer ubaciti neke crtice linije nesto i poslat mu sliku ako mu se svidja onda on tebi novac a onda ti izbrises te crtice linije sa slike koje kao štite sliku od kradje
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jesam ti reko do pola 10 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA sta si se prepoHAHAHHAHAHHAHAHAHA

Post dobio šamar od vLexinho

Riddle je fino rekao da administracija netreba reagovat na takve stvari ..

Nije administracija kriva sto ti povjerujes nekom malcu i zaista nema to nista sa administracijom , to rjeshi sa njim
- Haj da te zeznuo za 5 KM, al za 2 KM ja bi mu dzaba uradio da se dijete veseli (:
Eldar001 je napisao/la:
nisam cito do kraja , al ako si pravio sliku trebao si naprimjer ubaciti neke crtice linije nesto i poslat mu sliku ako mu se svidja onda on tebi novac a onda ti izbrises te crtice linije sa slike koje kao štite sliku od kradje
to je zabranjeno od strane moderatora
silver je napisao/la:
- Haj da te zeznuo za 5 KM, al za 2 KM ja bi mu dzaba uradio da se dijete veseli (:
HAHAHAHAHAH

Post dobio šamar od vLexinho

je napisao/la:
Ako nije bitno ko je i za sta te scammo,koji ku**c to govoris ? Debil mali. Hoces da mi sad svi govorimo,jadan ti,evo mi cemo ti dzaba dat.
Mrš !
ASTRAL je napisao/la:
HAHAHAHAHAH
Vidi ti se po avataru da si je**n skamer sa tom glavom
Eldar001 je napisao/la:
Vec sam naveo zasto nisam - vidim 4 godine provedene na gamers portalu, pa pomislih da je neko razuman i ozbiljan... No kako vidim ovdje nikom ne treba vjerovat'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.