Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir na Ilidži

594 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.02.2010. u 17:27

Evo vjerujem da sviju zanima, koliko je došlo ekipa i koje su došle, rezultati, dokle se došlo, možda slike ? :D
Uglavnom ako ima neko dole da nam napiše barem ponešto o turniru..

nyonyo
Nista, sta da vam kazem, Denis (Frixa) sve rekao!

Organizacija malo je reci low, svako radi kako on hoce, a sefa ku**c boli (sa izvinjenjem) za ostale ekipe.

Odigrao sam prvi mec u 11 sati, a drugi u 7

Eto vam govana i organizicije

P.S: Mi na kraju ispali radi Medusobnog omjera
IFC je napisao/la:
Nista, sta da vam kazem, Denis (Frixa) sve rekao!

Organizacija malo je reci low, svako radi kako on hoce, a sefa ku**c boli (sa izvinjenjem) za ostale ekipe.

Odigrao sam prvi mec u 11 sati, a drugi u 7

Eto vam govana i organizicije

P.S: Mi na kraju ispali radi Medusobnog omjera
Shta je bilo snajper soldja,ko je igrao polufinale i to
cH1LEEEEE7RSH_ je napisao/la:
Shta je bilo snajper soldja,ko je igrao polufinale i to
hahaha salis se
Nisu jos 2 grupu zavrsili xD

HAHAHAHAH

Post dobio aplauz od quell

- E ovako,sada sam došao sa turnira nazalost ispali.
- Evo da vam ispričam malo o organizaciji turnira : Dogovoreno prije 10 sve ekipe da dodju isped I.C EKI-a naravno večina došla odnosno 9 ekipa,prošlo jos pola sata vrijeme bio 10:30 eto dolazi još jedna ekipa 10 ekipa taman.Odma znači organizacija s turnurom kasni 30 min.Taman da počnemo praviti grupe u 11 kaze neko eto djeme,haruna i ostali.Aj cekamo mi njih 15 min eto ti njih znači 11 ekipa šta sad? Znači organizacija nasni vec skoro 1 sat vremena.Aj naprave se nekako grupe 3 grupe u 1 grupi : uns,uq,eternaty,gamezone grupa 2 : lk,pag,kkl,i nemogu se sjetiti koja ekipa a u 3 grupi : OpS , ek1 i burek. Znači grupe nidje veze.I haj sad mi počeli s igranjem vs gamezone prvi mec vodimo 3 - 0 kad od jedno restart nije live.Znači još jedan veliki propust u organizaciji,znači ne krivim za ovo igrace gamezone-a nego organizatore.Haj normala to sve reko sad idemo sistemom kad se završi prva grupa ide druga pa tek treća ko svaki normalni turnir,kad ono ide kako kome odgovoara kontaš.Dodje biki lafo mora na poso ha hu poremeti citav turnir da bi on mogo igrati s svojom ekipom.Od 12 sati do 6 sati smo cekali da odigramo svoj 2gi meč znači organizacija je low.UQ team je otišao s turnira oko 6 sati jer nisu mogli više ćekati da ih maltretiraju 6 sati da bi odigrali 1 meč sramota.Ako je več rečeno da če biti lokali turnir šta ja moram ustati nekima da bi oni igrali da stignu na bus ? znači mrtva štela ako se dobro znaš s gazdom i bok1jem igraš prije a ako ne kad zapadneš zapadneš.Svaki turnir ko je bok1 organizovo je uvjek završio da on igra u finalu ili polufinalu i ovaj če vjerovatno.Eto 100ki svaka čast nije momak ništa kriv nemogu dušu da griješim.Igranica super,kompovi super,organizacija katastrofalna nadam se da če next time biti bolja mada sumljam da če biti ekipa ko sad jer je se večina razočarala u organizatora :(
FrixioNz je napisao/la:
- E ovako,sada sam došao sa turnira nazalost ispali.
- Evo da vam ispričam malo o organizaciji turnira : Dogovoreno prije 10 sve ekipe da dodju isped I.C EKI-a naravno večina došla odnosno 9 ekipa,prošlo jos pola sata vrijeme bio 10:30 eto dolazi još jedna ekipa 10 ekipa taman.Odma znači organizacija s turnurom kasni 30 min.Taman da počnemo praviti grupe u 11 kaze neko eto djeme,haruna i ostali.Aj cekamo mi njih 15 min eto ti njih znači 11 ekipa šta sad? Znači organizacija nasni vec skoro 1 sat vremena.Aj naprave se nekako grupe 3 grupe u 1 grupi : uns,uq,eternaty,gamezone grupa 2 : lk,pag,kkl,i nemogu se sjetiti koja ekipa a u 3 grupi : OpS , ek1 i burek. Znači grupe nidje veze.I haj sad mi počeli s igranjem vs gamezone prvi mec vodimo 3 - 0 kad od jedno restart nije live.Znači još jedan veliki propust u organizaciji,znači ne krivim za ovo igrace gamezone-a nego organizatore.Haj normala to sve reko sad idemo sistemom kad se završi prva grupa ide druga pa tek treća ko svaki normalni turnir,kad ono ide kako kome odgovoara kontaš.Dodje biki lafo mora na poso ha hu poremeti citav turnir da bi on mogo igrati s svojom ekipom.Od 12 sati do 6 sati smo cekali da odigramo svoj 2gi meč znači organizacija je low.UQ team je otišao s turnira oko 6 sati jer nisu mogli više ćekati da ih maltretiraju 6 sati da bi odigrali 1 meč sramota.Ako je več rečeno da če biti lokali turnir šta ja moram ustati nekima da bi oni igrali da stignu na bus ? znači mrtva štela ako se dobro znaš s gazdom i bok1jem igraš prije a ako ne kad zapadneš zapadneš.Svaki turnir ko je bok1 organizovo je uvjek završio da on igra u finalu ili polufinalu i ovaj če vjerovatno.Eto 100ki svaka čast nije momak ništa kriv nemogu dušu da griješim.Igranica super,kompovi super,organizacija katastrofalna nadam se da če next time biti bolja mada sumljam da če biti ekipa ko sad jer je se večina razočarala u organizatora :(
Ja mislim da igras od kuce sam bi uzeo 16 rundi :D
Kak neko iz Bihaca moze znati razliku izmedju toga, jeli na Ilidzi ili u Ilidzi
Coquin je napisao/la:
Kak neko iz Bihaca moze znati razliku izmedju toga, jeli na Ilidzi ili u Ilidzi
Kako znati da li je post iznad glup ... ili jos gluplji !
neO je napisao/la:
Ja mislim da igras od kuce sam bi uzeo 16 rundi
- Ti masni tisina ♥ , kako ti kažeš šefe !!!
FrixioNz je napisao/la:
- Ti masni tisina ♥ , kako ti kažeš šefe !!!
debwa, jesi ranio koga ?
On Ilidzaaaa
Dosli u 09:45h [ja sa mixom. tacnije eternaty.]
Prvi mech odigrali oko 11:30h. Drugi mech odigrali u 18:00h.
[U Prvoj smo grupi ]

` Prvi mech vs uniQue > 03 - 16 gg momci
` Drugi mech vs uNs > 16 - 5,6 nezz tacno . . .
` Treci mec, nije mi padalo na pamet da ostanem

Kompovi i sve je bilo tako cool , one plazme gore [hltv], znaci sve je xtra , osim jbene organizacije, to jeste, zar je bilo tesko postaviti satnice ? I to je to. Od 1 do 2 igraju ti i ti... od 2 do 3 igraju ti i ti i cao, a ne gurati se i svadjati ko slijedeci igra. Naravno slijedeci igra stariji i onaj koji se zna sa organizatorom, ugl glavna rijec+ je bila 'ne znam'.

Stay cool,
sNack
♥

` EDIT: Kad ce slike, demoi [ako ste snimali] ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.