Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

klan

114 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 14:56

e ljudi,ako ima dobrih igraca koji bi htjeli da osnujemo klan neka se jave,dogovoricemo se ...
eto,znam da oni bas bas dobri igraci ili nisu ni u jednom klanu (jer su predobri za to :D ) ili su vec u nekom klanu,ali ne morate biti pro,dovoljno je "fino igrati" ...

O meni:
Nick : Blue-n0 3.
Igram na: Jedite kod joa 2
CS igram: 1 godinu

eddotw je napisao/la:
Daleko ces dogurat, ja ti kazem..vjeruj meni ;)
znam,VJERUJ TI MENI :D
erat je napisao/la:
znam,VJERUJ TI MENI :D
Ja mislim da je logicinje da predjes na jedite kod joa 1..posto ti je narasto skill...
korel je napisao/la:
ti sebe smatras dobrim igracem ? 9-)
kao sto rekoh "ne morate biti pro" a ne,ne smatram se dobrim igracem al u svakom slucaju nisam bot,a vas se to i ne tice ako niste zainteresovani za klan
Neces naci sebi nikad ovako ekipu !
Ekipu ces nachi jedino tako sto odes na server i igrash , igrash , igrash i igrash
I ako se dokazes netko ce te pozvat u klan ili napravi sam =]
erat je napisao/la:
kao sto rekoh "ne morate biti pro" a ne,ne smatram se dobrim igracem al u svakom slucaju nisam bot,a vas se to i ne tice ako niste zainteresovani za klan
Hajd u moj klan ?

Igramo svaku 4. sedmicu ( tako cesto jer cemo ubrzo na jedno takmicenje , pa moramo malo vjezbat ) , sponzor nam je decko iz Alzira , daje nam platu , itd .

I najbitnije , tag ;

SK ; nick .

dodaj me na msn ako si zainteresovan ;

[email uklonjen]

Cim ti igras na JK2 , ti si kvalitetan igrac , volio bih da se pridruzis nasem klanu !
ja sam super igrac igram cs 2godine igram na progaming,MP igra(public1)de_dust2 only,sto je najvaznije nisam cheater!!
Evien je napisao/la:
ja sam super igrac igram cs 2godine igram na progaming,MP igra(public1)de_dust2 only,sto je najvaznije nisam cheater!!
ovaj je opasan ja vjerujem. :@
SPEC7RE je napisao/la:
Hajd u moj klan ?

Igramo svaku 4. sedmicu ( tako cesto jer cemo ubrzo na jedno takmicenje , pa moramo malo vjezbat ) , sponzor nam je decko iz Alzira , daje nam platu , itd .

I najbitnije , tag ;

SK ; nick .

dodaj me na msn ako si zainteresovan ;

[email uklonjen]

Cim ti igras na JK2 , ti si kvalitetan igrac , volio bih da se pridruzis nasem klanu !
Mogu i ja u clan?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.