Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gdje kupiti opravdanje?

174 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 19:27

Znaci kao sto vam naslov govori, kupujem opravdanje.
Nemojte mi nije ovo skola.ba .. ofo ono -.-

Prije sam kupovao kod šefa u stasnetu.. dosao maloprije kaze nema vise i nece bit..
Eh sad.. zna li iko gdje se ima u Sarajevu kupiti opravdanje za skolu.. nema veze ko'i je kanton/opcina sta li vec...
I koliko para ofc :)
U bolnici. Odneses im milkachu jednu veliku sa ljesnjacima 
Meni doktorica da,ja odem kazem bio bolestan doktorice 3 dana nisam iso u sql, pa reko mozel jedno opravdanje i dadne mi :/
Pa bokte izmisli da te nesto boli. Reci da te boli stomak, oni ce te pregledat, rijet ce ti da kupis neke lijekove (ko fol nesto te boli, ono oni znaju), zamolis za opravdanje, i ides kuci.
Odes bilo gdje , glumis , udario me avion , i na kraju kazes " Izostao sam danas iz skole , da li je problem da dobijem opravdanje " , hvala , cao ..
Imas u Banovicima kod Fikre, odma kad se hoce pa lijevo vidjet ces.
FAIL!
Ako ti nastavnik otkrije da je lazirano opravdanje, prijeti ti izbacivanje iz skole.
Jok se sa tim zajebavat 
Sada je strogo zabranjeno,ako te provale , pusiona ti je kume 
Pridji, kupi, nismo skupi, kuponi,kuponi,kuponi  

Od mog havera, jarani iz Saobraćajne, prave lažirane kupone, i prodavaju po petaka, pola saobraćajne fejk kupon nosa wahaha 

- Odeš jednostavno kod doktorice,i tražiš..
U srednjoj sam jednom opravdo oko 20 casova falsificiranim opravdanjima hahah nisu me skontali retardi =D Otso kod doktorice slago nesto dadne mi opravdanje za 2 dana, onda na PS-u nastelim i isprintam opravdanja nadjem latinske nazive bolesti, naskrabam nesto i odnesem =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.