Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BAN NA GAMERS.BA

323 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 12:24

Ja stvarno neznam ko daje ove admine pa lik nije normalan sekunde bana svakg ko ga got ubije naci nick mu ide reeeq. tako nekako sad me bano lik bez razloga .

Bano mi je znaci igraonu cijelu molim UNBAN I DA SE OVOM LIKU SINE ADMIN 77.221.12.216

" border="0">

da frajer samo bana, nervira me pravo, mene je banao jedno 40 puta!
Prvo si trebo napisat koji je server g.ba dm public surf? i koji te admin bano..
Nedac4zr4il je napisao/la:
Prvo si trebo napisat koji je server g.ba dm public surf? i koji te admin bano.. ;)
nemoj mi filozofirat pls ;)
Prvo: nisam te ja banovo.
Drugo: ne banujem bez razloga , fino ti je napisano da ne campas , da ne psujes.
Prvo si trebo napisat koji je server g.ba dm public surf? i koji te admin bano.. ;)
Tako je !
tako isto na surfu onaj admin who im samo bana cim ga neko kill ban caknut malo
Prvo si trebo napisat koji je server g.ba dm public surf? i koji te admin bano..
Pa tardu zar nije ocito da je PUBLIC server?
reeq je napisao/la:
Prvo: nisam te ja banovo.
Drugo: ne banujem bez razloga , fino ti je napisano da ne campas , da ne psujes.
JA PSOVO , JA CAMPO ajde odma naci gdje sam campo i sine moj igras cs nekih Mjesec dana i nemozes mi pricat sta je camp il psovanje .... ajde lijepo unbanaj i budi primjeran admin ;)
pelKo je napisao/la:
JA PSOVO , JA CAMPO ajde odma naci gdje sam campo i sine moj igras cs nekih Mjesec dana i nemozes mi pricat sta je camp il psovanje .... ajde lijepo unbanaj i budi primjeran admin ;)
Ja, baš tako kako će on tebi reć išta ti igraš kantera 17 godina a on samo mjesec dana :D
pelKo je napisao/la:
JA PSOVO , JA CAMPO ajde odma naci gdje sam campo i sine moj igras cs nekih Mjesec dana i nemozes mi pricat sta je camp il psovanje .... ajde lijepo unbanaj i budi primjeran admin
Ev ja sam te unban !

Nema vise psovki
pelKo je napisao/la:
JA PSOVO , JA CAMPO ajde odma naci gdje sam campo i sine moj igras cs nekih Mjesec dana i nemozes mi pricat sta je camp il psovanje .... ajde lijepo unbanaj i budi primjeran admin
Necu voditi evidenciju o tome gdje ko stoji. Ponavljam ti nisam te ja banovo, nisam jedini admin. Da nisi psovao ne mogu znati , jer vidi po tvome stavu ovdije. Kada si ti igrao moglo je biti 3-4 admina online?
Onaj, pelE vam moze bit' otac u CS . Lik ne psuje nit' campa nit' je botic, onaj koji trazi kill stekajuci se. Coek zna kako treba igrat, znam ga . A za taj BAN, mislim da nema razloga ?
na surf serveru bila mapa surs sky 5 final, ja reko da je glupo sto nema stepsize, i dobio ban zbog toga
Ja jednom nas'o pola marke na A dugom i neko od admina mi uzeo, i ban'o me bez razloga. Neka se javi daBogda mu zadnje pola marke bilo.
ko sve nema admina XD

sve ti nick govori reeeq.

i tocka na kraju ne to zaboravit!
TomY je napisao/la:
ko sve nema admina XD

prvo nick nije reeeq nego reeq i nema tacke , i momka nisam ja banovo.
Bio sam na serveru kad te banovao, samo si se stekao po bazi i kad te neko ubije psovao si.
TomY je napisao/la:
ko sve nema admina XD

-Znači ako se neko zove Hajrudin odma je retardiran čovjek .Mislim da nick nikakve veze nema sa iskustvom
Zhak je napisao/la:
Bio sam na serveru kad te banovao, samo si se stekao po bazi i kad te neko ubije psovao si.
Pozdrav,

Mene je banovao čiko sa nikom "GAZZEL". Ja stvarno neznam ko je taj gospodin, ali molio bih Vas da ga sankcionisete i oduzmete mu admina, jer se ne ponasa primjerno.

- :D:D:D:D:D:D:D:D:D

@ TOPIC - Ja mislim da je to onaj requel, mozda grijesim, al' i njemu je tako nekad iso nick -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.