Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dobro ili loše za nas ?

261 pregled · 18 odgovora · otvorena 17.02.2010. u 18:25

Odmarajući od WoWa, naletjeh na jednu možda dobru, a možda i lošu vijest za školarce na području BiH. Da li ćemo završiti školsku godinu na vrijeme, ili ćemo morati ići po žegi u sedmom mjesecu ? Neko fino sere, il' Vlada il' sindikat. Prodiskutujmo malo.
Source : TTX FBiH

Lose , jer ja necu u skolu kad se ide na more i odmara .

sve preko ledja ucenika! nisam ja kriv sto je vlada takva
A seru vala previše. Jadna djeca ispaštaju. Sad oni misle "hu ha nea nama škole" ali kada se budu patili i u sred jula išli u školu proklinjat' će oni ovo ... Baš sam danas bio na onom protestu studenata i samo da vidiš raje to nije zdravo brate. Bilo nas je preko 300 100%. Ali nismo prijetili time što ćemo obustaviti fakultete itd. ... Nismo uopšte prijetili nego smo civilizovano pokušavali objasniti onim idiotima da je 30km za mjesečnu kartu previše. Sistem obrazovanja toliko faila u posljednjih par godina da to nije normalno.
piC je napisao/la:
A seru vala previše. Jadna djeca ispaštaju. Sad oni misle "hu ha nea nama škole" ali kada se budu patili i u sred jula išli u školu proklinjat' će oni ovo ... Baš sam danas bio na onom protestu studenata i samo da vidiš raje to nije zdravo brate. Bilo nas je preko 300 100%. Ali nismo prijetili time što ćemo obustaviti fakultete itd. ... Nismo uopšte prijetili nego smo civilizovano pokušavali objasniti onim idiotima da je 30km za mjesečnu kartu previše. Sistem obrazovanja toliko faila u posljednjih par godina da to nije normalno.
U mom mjestu djeca daju po 60 maraka
Lol glupsot... j**e se mene sto ovi strajkaju pa mi da moramo ic u 7. mjesecu... ako ce vec pravit nesto tako onda neka ne idemo u 7. mjesecu ili da se anketa postavi nekakva sta ja znam... Mislim nista se nas ne pita
Bgm, ja im neću tada u školu.
Ljeto, p1čke, taman odmor od treninga.. i da ja njima idem po +1337 stepeni u školu ?! .|. ^^
iwdnplaysson je napisao/la:
U mom mjestu djeca daju po 60 maraka ;)
Ma brate to je sve udareno i retardirano da nije normalno. Oni misle ako smo studenti ili ako smo djeca da nam roditelji mogu israt' pare. Ne može to utuvit' u glavu da danas neki roditelji jedva daju djeci za užinu. Sramotno ...
ma kakva crna skola preko ljeta pa nije im ovo zelim zelis kakav strajk :D
Ti stvarno mislis da ce neko ici u skolu preko ljeta ?

Ja sam zavrsio mozda jos budem isao ako mi se bude dalo ali imam halfova koji jos idu u skolu ... jedni oce na exit jedni na more itd. ...tako da raspad systema od toga ( lazem nece niko u skolu ) !

Stvarno su izgoreli po glavi ako misle da ce im ici neko preko ljeta u skolu jos gore ko bude isao

Kako god sretno skolarci

@mrs
mirofa je napisao/la:
Ti stvarno mislis da ce neko ici u skolu preko ljeta ?

Ja sam zavrsio mozda jos budem isao ako mi se bude dalo ali imam halfova koji jos idu u skolu ... jedni oce na exit jedni na more itd. ...tako da raspad systema od toga ( lazem nece niko u skolu ) !

Stvarno su izgoreli po glavi ako misle da ce im ici neko preko ljeta u skolu jos gore ko bude isao

Kako god sretno skolarci

@mrs
Meni je svejedno jos 2, dva i po mjeseca u skolu.

Šta se qr*** ako si završio noobe ružni
Hahaha! Ma kakva skola do tad. Ja i ovako ne idem, tako da mi je svejedno do kad ce se ici. Boli me q**c za skolom. "Ko uci znace, ko krade imace" :P Salim se. Ne znam zasto se svi toliko zamaraju tim, normalno da necemo ici u skolu tada. Svi prije nas su isli normalno i sad su mi nesto nasli uvoditi kad sam 4. razred srednje skole :) Nema nista od toga. Kafici rulz :)
Mrsko mi sad ic', a da ne pricamo o ljetu, nek se suncaju po ucionicama, ja necu sigurno
Isto mi je, ionako su završni ispiti u sedmom mjesecu

@ goran - y, so ? fakultet, srednja, osnovna, isto mi je, moram ići, sjediti, i učiti
GhettoGirl je napisao/la:
Isto mi je, ionako su završni ispiti u sedmom mjesecu

@ goran - y, so ? fakultet, srednja, osnovna, isto mi je, moram ići, sjediti, i učiti
Ma ne fakulteti, već škole ba

fejl :* <3
Ocu im k**** otici, kada se svi normalni odmaraju ljetno veselja more, treba, zezancije, ocu qarine hu ha ;)
Boli me ku**c Ako odluce da idemo u 7. mjesecu necu doci ni na jedan cas... Nek mi da nedovoljnu pa da joj bombu bacim :/
Pa definitivno sve po ledzima ucenica.. Zato fino dici se u strajk i nedati to...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.