Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Video nesreće mladića u Vancuveru

147 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 20:13

Pozz.

Evo, tražio sam video nesreće mladića na treningu na olimpijskim igrama u Vancuveru :( . (Ako ste čuli za ovo)

Skoro na svim stranicama (kao što je YouTube) ovaj video je uklonjen zbog zaštitarskih prava Olipijskog komiteta.

Jedva sam ga uspio naći, pa evo da podjelim s vama.

klik

Fkt mi žao momka, mlad bio, 21god. :( .
Pogledajte samo kolikom brzinom je išao i na najopasnijem dijelu staze slijeće i pada sa strane :(

R.I.P Nodar Kumaritashvili :(
De me josh ocrnjachi, imash li josh kakvih tragedija da se nagledam?

.........
R.I.P. i meni je zao, al' sta je tu je, zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Stvarno svugdje su izbrisali al mislim da je nepristojno da gledate snimke mrtwog mladica , jer nisu bez razloga izbrisali te klipove.
CHUKY je napisao/la:
R.I.P. i meni je zao, al' sta je tu je, zivot ide dalje, zivot brzo prolazi ;)
u zadnje vrijeme jako puno mladih života nastrada :( :/
omg hvalis se sto si nasao link od videa gdje je covjek poginuo omg jos jednom
Jao, pa Bože!!!!! Imal ikakvih sigurnosnih mjera ovdje jednostavno mozete izletiti i direkt u banderu (kao i ovaj mladic) ccc.
Sramota!

R.I.P Nodar Kumaritashvili
Šta pametujete, koga ne zanima neka ne gleda. I meni je žao momka, ali nisam nikome zlo nanio što sam pogledao video, ionako se ništa ne vidi. Btw, hvala na linku.
Neka mu je vječni rahmet duši.
Po meni su krivi dušmani koji su pravili stazu da taj koji vozi sanke može ići do 150 km/h, to mi je jadno ali su oni sebe zaštitili kako je on pogrešno ušao u zavoj.
Zar nebe bilo bolje da su npr. napravili takvu stazu da se max moze ici 50-60 km/h pa se ovakve nesreće nebi dešavale.
Ali šta je tu je, globalizacija-pozapadnjenje čini svoje i čovjek iz dana u dan se trudi da sve brže i brže čini svoje poslove i djela...
A jbga bate :x

Isao 2 glave ovde :x

Ocm neznam . . . je***o pao, je***o umro :S

steta, mlad je bio
Neka stoji video, ko ima nesto protiv nek ne gleda..

Treba ostavit iz razloga sto je od same nesrece bilo prikrivano, i krivica svaljivana na njega Nemoguce je da ovako lose bude uradjena staza, pa nema nikakvih mjera sigurnosti, jos metalni stubovi okolo..

R.I.P. momku, beze je otisao zbog tudje greske

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.