Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Esej

263 pregleda · 3 odgovora · otvorena 14.02.2010. u 22:48

Volim......Koracam uzdignute glave k'o da je citav svijet moj.Mislima doticem zvijezde , svakim izmamljenim osmijehom sam veci.I nije me strah, jer znam da vladam osjecajima.Ona daje mi snagu, da i dalje ponosno koracam.Nije uvijek bilo lako al' sam postao jaci zato.......

Tema:Ljubav mi daje pravo na nepravdu
znaci ovo je kao neki uvod treba mi zavrsiti esej ko zavrsi pola marke kredita sve ukupno treba biti 400 rijeci!
ako mi se pravo svidi poslat cu mu i 70kf jer imam 80 :D
Volim......Koracam uzdignute glave k'o da je citav svijet moj.Mislima doticem zvijezde , svakim izmamljenim osmijehom sam veci.I nije me strah, jer znam da vladam osjecajima.Ona daje mi snagu, da i dalje ponosno koracam.Nije uvijek bilo lako al' sam postao jaci, jaci za ljubav koja me nosi. Vidno sretan, gledajuci u nista vidim sve, svakim novim pogledom vidim te, svakim novim pogledom te volim sve vise. Moje emocije se ne mogu opisati, naslikati, objasniti, moje emocije... Ni sam ne znam sta osjecam, lebdim a ponizno slusam svaku tvoju rijec, smiren sam i sretan a korak sam od srece, korak koji nestprljivo cekam. Napokon je ugledah, LJUBAV. Da, njeno ime je ljubav jer drugog imena nema, koracajuci ka podiumu srece, nemam snage da izgovorim rijeci, obaram glavu, mawi swatki obwascici napravise osmjeh koji govori vise od rijeci.

Ja sam nastavio u fazonu u kojem si ti poceo, nadam se da je dovoljno !

Post dobio aplauz od spY

sry ne rekoh najmanje je 400 rijeci :$

Post dobio šamar od spY

aReS_ je napisao/la:
sry ne rekoh najmanje je 400 rijeci :$
Pricati o ovakvoj ljubavi, nema smisla, rjeci su male, ali osmjeh, izraz lica sa kojeg se moze mnogo toga procitati zapravo otkriva moja osjecanja. Stidljivim pogledom gledam u noge ljubavi, sjane opijene oci nemaju hrabrosti da pogledaju u bljestavilo ljubavi koje stoji i ceka... Pokusavam da se trznem iz polusna u kojem se nalazim svaki put kad se ona najde ispred mene, ali ne mogu. Ne bojim se, nije me strah, jednostavno ne mogu ! Trenutci koji traju sate, stid koja nema granice, ljubav koja je neizmjerna, osjecana u jednom trenutku koja ne mogu da podesem. Dizem lagano pogled i suocavam se s njom. Najljepsa, najbolja, najdivnija, ona je ta, moja ljubav !

Nije vazan kvantitet nego kvalitet... I ovo je za neku osnovnu skolu petica... Sad da ti ja palamudim o njenim ocima 2 sata nema fajde... gl ti enivej !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.