pozz gameri na konkursu sam dobio admina za surf server dao gazzelu koji ce pw stavi i lik nece da,da admina?Kad ga pitam na msn da mi da admina kaze kasnije ima mjesec dana govori kasnije,digenm temu lik kaze prijavi se na konkursu i ja se prijavim dobijem admina i opet kaze kasnije i sad mi nista nije jasno?
Diskusija
U kanti
znaci ?
164 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.02.2010. u 17:07
I sta oces sada ? Dignes temu, spamas ? Ako lik nece da ti dadne admina onda nece i nemoj da moris. Faris nece da kad nece da ti da admin nece da kaze : "Ama ne mori mrs se u 3 lijepe" nego ti kaze "Kasnije" .
Ado je napisao/la:
I sta oces sada ? Dignes temu, spamas ? Ako lik nece da ti dadne admina onda nece i nemoj da moris. Faris nece da kad nece da ti da admin nece da kaze : "Ama ne mori mrs se u 3 lijepe" nego ti kaze "Kasnije" .
" Faris nece da kad nece da ti da admin nece da kaze "
Neprocjenjivo ...
A sto se tice tvog admina , brate vidis da te " ne j**e ni 2 % " , nemoj se spustati na nivo da nekoga molis za fckn admina ..
Neprocjenjivo ...
A sto se tice tvog admina , brate vidis da te " ne j**e ni 2 % " , nemoj se spustati na nivo da nekoga molis za fckn admina ..
MaNhUnT je napisao/la:
Neprocjenjivo ...
Neprocjenjivo ...
Mladjox je napisao/la:
nekontam zasto samsad onda na konkursu dobio admina?
Ti si taj ? Javi mi se na msn [email uklonjen] da popricamo
Pa vidis da te pravi budalom ovaj gazel, ne znam ko njemu povjeri ovo sve da dadne, kad covjek nema blage ni o cemu,hvala .
I sta sad mi trebamo da radimo ? Da cupamo kose ?
Beze dizes temu , a to sto ti nece dat admina to nije nasa stvar vec vasa i nevidim nikakav razlog da dizes temu.
Beze dizes temu , a to sto ti nece dat admina to nije nasa stvar vec vasa i nevidim nikakav razlog da dizes temu.
Mladjox je napisao/la:
a ne lik me izbija ak neces dat admina reci goni se u 3 ljepe necu ti dam,a nemoj me zajebavas i govoris kasnije da mi dajes admina na konkursima...l znam da mi neda admina zato sto sam srbin al eto neka mu bude
Ako ti je par puta rekao kasnije , i sam mozes da shvatis da nema nista od tog admina ..
MaNhUnT je napisao/la:
Neprocjenjivo ...
Neprocjenjivo ...
Procitati Manuhntov post na gamersu - neprocjenjivo !
Vise glupost i nepismenosti nego na gamersu ne mozes naci, ma koliko se trudio.
Ubi ga pa ce ti dat
.Izgleda da je to jedino rijesenje
.Izgleda da je to jedino rijesenje
Ado je napisao/la:
Mladjox je napisao/la:
a ne lik me izbija ak neces dat admina reci goni se u 3 ljepe necu ti dam,a nemoj me zajebavas i govoris kasnije da mi dajes admina na konkursima...l znam da mi neda admina zato sto sam srbin al eto neka mu bude
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.