Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Rodjendan Hajduka

192 pregleda · 15 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 11:53

pozz gameri

Pisem ovu temu zbog velike ljubavi prema Hajduku
Naime danas slovi svoj 99.rođendan i pripada medju najstarijim aktivnim klubovima u europi.
U ovoj godini Hajduk jednostavno nema igre. navijaci koji cine okosnicu kluba su doslvono popizdili.Predsjednik Hajduka je Josko Svagusa koji inace drzi niz pekara u Splitu ( ko tu koga j...) Nadalje tuzno je da zadnjih 3 - 4 godine uvijek smo iza ledja dinamu

I onda šok prije dva dana :
Edoardo Reja odlazi.to je naslov svih tiraznih novina u hrvatskoj taman kad su igraci i trener pomislili da ne moze bolje .

Žalosno ali istinito sta rade od kluba.
U sklopu 99.rodjendana Hajduk ce odigrati prijateljsku utakimicu sa zeljeznicarem u 15 : 30 ocekuje se i sarajevski navijaci ;
Mogao bi jos svasta pricati ali...
19Th50
I tada kad zvona utihnu, i tada kad snovi nestanu
Torcida stoji na sjeveru naše molitve ne prestaju
Ale, forca Hajduče, Ale, forca Hajduče
I tada kad zvona utihnu, i tada kad snovi nestanu
Torcida stoji na sjeveru naše molitve ne prestaju

Evo jedan tekst od hajduka
joj kad vam uleti Sarajevski "Mangupi" srusice vam grad kakva je to sila ocekuje se oko 400 pripadnika poznate sarajevske skupine tm87
chiicak je napisao/la:
joj kad vam uleti Sarajevski "Mangupi" srusice vam grad kakva je to sila ocekuje se oko 400 pripadnika poznate sarajevske skupine tm87
lol. 400 na 8000
Asea je napisao/la:
lol. 400 na 8000
koji dio recenice nisi shvatio onog smijeska mozda ? vidi se da si jos djecacic koji veze nema sa zivotom..

EDIT : Da dolazi hajduk u Sarajevo isto bi ti bilo sta hoces ti da ode ljudi 5000 na gostovanje ? ni vas nebi doslo vise od 500 da se razumjemo.. Nemozes imat istu brojnost i kuci i u gostima
chiicak je napisao/la:
joj kad vam uleti Sarajevski "Mangupi" srusice vam grad kakva je to sila :D ocekuje se oko 400 pripadnika poznate sarajevske skupine tm87 :-X
hahaha, pa ti "Sarajevski Mangupi" se ne mogu ni mjerit sa jedim navijacima kao sto je Torcida kiss (K)
shine je napisao/la:
hahaha, pa ti "Sarajevski Mangupi" se ne mogu ni mjerit sa jedim navijacima kao sto je Torcida kiss (K)
Vidim da niste shvatili kontest moje recenice pa kad procitas fino sta sam napiso mozemo popricat
chiicak je napisao/la:
joj kad vam uleti Sarajevski "Mangupi" srusice vam grad kakva je to sila :D ocekuje se oko 400 pripadnika poznate sarajevske skupine tm87 :-X
uh je***e ti sile -.-
chiicak je napisao/la:
Vidim da niste shvatili kontest moje recenice pa kad procitas fino sta sam napiso mozemo popricat :r
:-*
1950, sve je jasno
Sretan rođendan Hajduče, inače NK Hajduk je moj najdraži klub iz hrvatske. <3 Senijad Ibričić !
Ajmo sad pocet otvarat teme za svaki klub kad im je rodjendan
TM 87' kad zagrmi

Edit: 3 busa 3 kombija i dosta auta su krenuli tako sam dobio informaciju
RA1LER je napisao/la:
TM 87' kad zagrmi

Edit: 3 busa 3 kombija i dosta auta su krenuli tako sam dobio informaciju
lol
chiicak je napisao/la:
lol, nece nista biti, sve ce dobro proci

U bivsoj jugi torcida i manijaci su uvijek bili zajedno
Asea vidim ja da si ti otvorio ovu temu najvise zbog svadjanja sa navijacima Zelje, mislim ja svakako nemam veze s ovim niti me zanima Hajduk niti Zeljo, ali onako se javljam jer si me vec poceo nervirati sa citiranjima. Covjek se zeza ti na to odmah pocinjes svadju. Lik napise koliko ide ljudi, a tvoj odg. lol.
Nemoj tako, trebate se podrzavati, ipak je to prijateljska utakmica, i rodjendan Hajduku. Vodimo ljubav a ne rat :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.