Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

lockerzalerts

59 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.02.2010. u 17:02

ima li itko account na ovoj stranici a da mu netreba: http://www.lockerzalerts.com/

meni hitno treba a nemogu se registrirat il ko se mogne registrirat dadnem mu ovaj acc za zamjenu za taj

problem kod registriranja:

LockerzAlerts Subscription !
Please complete a survey to subscribe for FREE at LockerzAlerts.
Sorry, There are no surveys available to your
country at this time. Please try back later

Hvala
aa neznas engleski

Molimo vas da ispunite ankete pretplati se besplatno na LockerzAlerts.
Nažalost, ne postoje dostupni na anketama
zemlja u ovom trenutku. Pokušajte ponovo kasnije
armeno1 je napisao/la:
aa neznas engleski

Molimo vas da ispunite ankete pretplati se besplatno na LockerzAlerts.
Nažalost, ne postoje dostupni na anketama
zemlja u ovom trenutku. Pokušajte ponovo kasnije
omg znam ja engleski nego pitam ima ko acc ako se prije npr 20 dana moglo registrirat meni nemoze vec 5 dana -.- zbog to sranja

i nekoristi google transtalate vidim da je bukvalno prevedeno! upravo sam provjerion -.-
znači da nemožeš u svojoj državi još primat takve obavijesti..

USPUT: ako ima tko zainteresiran i želi lockerz pozivnicu može mi na pm poslat svoju email adresu i poslat ću je :)

da pojasnimo ljudima, lockerz je community u kojoj skupljate bodove na odgovoranju postova i logirnju, i sa tim bodovima možete uzeti neke dobre stvari iz njigove tregowine dok imaju reedem. Tipa macbook , ipod, mala račuala , lcd-e . ŠALJU ŠIROM SVIJETA sa besplatnom poštarinom ;)
Leonidas je napisao/la:
znači da nemožeš u svojoj državi još primat takve obavijesti..

USPUT: ako ima tko zainteresiran i želi lockerz pozivnicu može mi na pm poslat svoju email adresu i poslat ću je :)

da pojasnimo ljudima, lockerz je community u kojoj skupljate bodove na odgovoranju postova i logirnju, i sa tim bodovima možete uzeti neke dobre stvari iz njigove tregowine dok imaju reedem. Tipa macbook , ipod, mala račuala , lcd-e . ŠALJU ŠIROM SVIJETA sa besplatnom poštarinom ;)
ja sam cuo da ce danas bit prvi february redeemption...
Trap je napisao/la:
ja sam cuo da ce danas bit prvi february redeemption...
danas će samo dat vijesti za feburary reedem, i to će biti samo za Z- Listere

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.