Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako smaknuti boju oko ikona?

108 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 20:27

. ..imam jedan problemcic ... oko ikona mi je siva boja, eh sad neznam kako da je smaknem'...pokusavao sam ono "lock we itmes" i sve moguce stvari, ali nikako! Ta boja mi uzasno smeta:* Da li ima neki program za to ili sl. i kako to smaknut ali da nemoram format racunar Svakome ko mi pomogne duboko se zahvaljujem!

HVALA!:*:o
vidi u kojem ti je formatu slika na pozdaini ako nije u jpeg pousaj je staviti umjesto te,to je makar bilo kod mene..ako nebude to vedjece nakon sedmice ces jednostano upaliti komp i samo ce se pojaviti restore active desktop ili nesto na taj fazon nadam se da sam pomogao...
Pokusaj na:
Desni klik My computer->Properties--->Advanced-->U Performance, settings i imas dole za ikone...sve ukljuci...
My computer-control panel-system-advanced-(pod performance) kliknes settings i oznacis zadnja 4(od "use a background image"... do "use a visual styles...)
exampLe_ je napisao/la:
My computer-control panel-system-advanced-(pod performance) kliknes settings i oznacis zadnja 4(od "use a background image"... do "use a visual styles...)
ajd pokusaj ti ta zadnja 4 otkaciti pa ces vidjeti sta ce se desiti...
coolgamer je napisao/la:
ajd pokusaj ti ta zadnja 4 otkaciti pa ces vidjeti sta ce se desiti...
Kod mene su oznacena zadnja 4 i nemam tu "boju oko ikona",pa tako ne bi trebalo biti ni kod njega jer sam i ja imao isti problem(ako se ovo uopste moze nazvati problemom)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.