Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Abstract Lightning Power by Songy

250 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 23:16

E'o 1 zanimljiv tut koji sam napravio... Samo za shotoPhopere
[link]
Sve vam pise na slici (tutorialu... tut je na engleskom jer je na dA... ako ima kakvih pitanja pitajte... znaci jednostavno... iz nekoliko koraka, a po meni fin outcome.. nisam koristio nikakve druge tutove, savjete ili slicno...
Ocjenite i komentirajte... Eto pa ako nekome moze pomoci, bujrum...
Brate ala si se drama prosuo sa ovim Do NOT RIP wtf is with that ? de bolan brisi to napravio si tut i napishes likovima do not rip

werazarababi

Fin tut

Marko nebrisi mi postove upoznat ces sta je anoreksija
Outcome nije loš, dobro objašnjeno ali eto... Nema "ono" nešto :D
Do sljedećeg tutorijala :P
Sticked.
fino je to sto si uradio tutorial i sve to,ali sa ovim grunge brushevisam si sve ujeb**,a ako vec pises DO NOT RIP,onda stavljaj tagove preko cijelog tutoriala(male tagove) da ti ne mogu ukloniti u slucaju da izrezu sliku i sl.
Fin tut.
• "Hello, this is ..." = Hello. This is;
• "It's for abstract wallpaper which was made whole by me" = It's about making an abstract wallpaper that looks like this, pa onda postaviš odmah sliku rezultata. Ovo pisanje da si ti napravio sve sam je čisto glupiranje.
• "It maybe won't be very good outcome to everyone..." = It might not make a good outcome to all of you;
• "After you have been set settings like here ..." = After you've chosen these settings; Na ovo sam stvarno /eyeroll xd
• "Click at the button" = Click the button;
• "Pick some nice brush." / "Choose some nice." = Pick a nice brush / Choose a nice one - Brush je brojiva imenica;
• "When you did that" = After / When you've done that;
• Ne možeš ljudima reći prvo "just play with it", pa onda "or you can just do it like here". Ne mogu oni kopirati tvoje "Brush strokes";
• And here is the final result of the effect (nedostaju ti određeni članovi);
• Piše se horizontal;
• Of course se piše odvojeno.

Živio.

Post dobio aplauz od smokan

fin tut ... mada ne znam dal iko ima kakve korist od ovog overcontrasta. i ono za dont rip je fakat off

keep it up :]
v3Tr0x je napisao/la:
• "It's for abstract wallpaper which was made whole by me" = It's about making an abstract wallpaper that looks like this, pa onda postaviš odmah sliku rezultata. Ovo pisanje da si ti napravio sve sam je čisto glupiranje. :)
• "It maybe won't be very good outcome to everyone..." = It might not make a good outcome to all of you;
• "After you have been set settings like here ..." = After you've chosen these settings; Na ovo sam stvarno /eyeroll xd
• "Pick some nice brush." / "Choose some nice." = Pick a nice brush / Choose a nice one - Brush je brojiva imenica;
• Ne možeš ljudima reći prvo "just play with it", pa onda "or you can just do it like here". Ne mogu oni kopirati tvoje "Brush strokes";
• Piše se horizontal;

Živio. :)
profa :) n1 :))
v3Tr0x je napisao/la:
• "It's for abstract wallpaper which was made whole by me" = It's about making an abstract wallpaper that looks like this, pa onda postaviš odmah sliku rezultata. Ovo pisanje da si ti napravio sve sam je čisto glupiranje.
• Piše se horizontal;

Živio.
Ahh taj text...

- Kako ja znam moze i tako i vako, al nvm, popravit' cu...
- Slazem se sa tim "It's about making an abstract wallpaper" ali ne slazem s tim da stavim odmah sliku rezultata, jer hocu da citatelji na kraju iznenade (ne svi ^^) kakav cool outcome su na kraju dobili. I ovim sto sam napisao da sam ja sve to napravio, sam htio reci da se nisam koristio nikakvim drugim tutovima, savjetima i slicno, tacnije da sam sve ja to, aj'mo reci "otkrio" ma da ima potpuno drugacije znacenje...

- Sa ostalim se slazem... svejedno zahvaljujem na ispravkama, sad cu vidjet' na to da popravim...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.