Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PayPal Credit Card problem

127 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 21:37

Ovak,ocu nesshh da kupim preko paypala,i ukucam Visa Electron karticu i pishe This credit card cant work please choose another credit or debit card il tako nest nesjecam se.. Uzmem ja Visa Revolving ukucam i napise mi nesto u must raise limit on this card to pay if you want to paypal raise limit your credit card will be charget 1.95$ and you will rececieve a 4-digit paypal code for paying.
A imam 50 maraka na kartici..Any help?!
to se zove da ovjeris paypal. Ja nisam siguran jel se to moze u nasoj zemlji, jer mi nemamo taj digit sistem. Bar tako mislim, i kod mene paypal je isti fazon kartica je matchovana sa njim al ne vidim iznos na kartici i nista, al mogu kupovati.
Mozda ti se izgrebala kartica pa ne moze
Uzmi gumicu i lagano po onoj crnoj traci vuci, pa onda probaj

Ako to ne pomogne, otidji do banke da ti zamjene karticu, ali bi gumica trebala pomoci. Eto GL

............................................................................................................................................

@ PayPal ti skine 2$. Odes do banke. Oni prime broj / uz listing za tekuci mjesec. Ti uzmes taj broj i vratis se kuci i verifikujes.
ACE je napisao/la:
Mozda ti se izgrebala kartica pa ne moze ???
Uzmi gumicu i lagano po onoj crnoj traci vuci, pa onda probaj ;)

Ako to ne pomogne, otidji do banke da ti zamjene karticu, ali bi gumica trebala pomoci. Eto GL :)

............................................................................................................................................

@ PayPal ti skine 2$. Odes do banke. Oni prime broj / uz listing za tekuci mjesec. Ti uzmes taj broj i vratis se kuci i verifikujes.
cek nekontam gdje treba da bude to ?

sta da uradim ? :/
Koliko se ja sjecam ako ne verifikujes karticu, limit ti bude 100 KM il 100 €, ne sjecam se tacno. U glavnom trebalo bi da moze da kupujes nesto do tog iznosa. Pise ti na stranici.

A sto se tice verifikacije.
Nista, imas tamo na paypal-ovoj stanici opciju da je ovjeris. To ti je potvrda da je kartica tvoja. Skinut ce ti 1.95 $, to ti kasnije vrate.
Kroz 4-5 radnih dana odes do banke. Tamo trazis izvod transakcija. U raiffeisen banci imas automat unutra. Samo ubacis u njega karticu, ukucas pin, on ti isprinta transakcije.
U glavnom, na tom papiru ce ti pisati PAYPAL ****.
Umjesto tih zvjezdica ce ti pisati broj, taj broj ukucas na paypal-ovoj stranici i kartica ti je verifikovana.
ako si kupovao već nešto preko paypala do 100$ više ne možeš dok ne kupiš cod od paypala,jer imaš ograničen limit 100$.
Nije bas kako je opisao gospodin gore vec paypal ti skine odredjeni iznos koji samo vlasnik kartice moze znati i vidjet na listingu taj iznos ukucas i verifikovao si PP
Neki momak rece da nije siguran da taj sistem radi u BiH. Ja cu reci da radi jer sam kupovao premium i iteme na Cabalu preko PayPal-a. Moras za 2-3 dana otici u banku i uzeti izvjestaj o transakcijama. Na njemu ces vidjeti taj iznos koji su ti skinuli ili neku cifru. Tu cifru trebas unijeti na site-u gdje ti je izbacilo to sto ti je izbacilo. To ti je verifikacija tvoje kartice. Nakon toga ce raditi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.