Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

Narukvica

409 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 18:18

• Vec duze vrijeme trazim one gumene narukvice u boji.

• Ali nisam nigdje uspio naci pa ako neko od vas zna gdje mogu to kupit ili da mi proda

• Potrebna mi je :[color=green] zelena i[/color][color=yellow]i zuta [/color] narukvica mozda i crvena ali nju vec imam XD

Za nagradu 40 bodova

Edit : nera odobrio

ammarO reko sam da proda ne za bodove nego pare i nebi on dolazio nego ja

Edit : sutra cu provjerit mozda ove lokacijje ko mi pomogne dobice bobe
Koji ajdol. Misliš da će ti neko doolaziti za 40 boba ?

Post dobio šamar od nera_f

plava i narandjasta kod mene ako mogu pomoci izvoli , take them
NARKOMAN

oboji sebi ruku markerima 9-)

Post dobio šamar od KillaOR

basket u gradu kod katedrale 100% ima 2 narukvice 10km al su nike i mocne su pravo .. hvala cao

evo sad sam edit kazem ti 10km 2 narukvice ako ima lik crvenu uzme 2 za cenera al su kvalitetne ne razvlace se i ne pucaju :S
carNage je napisao/la:
basket u gradu kod katedrale 100% ima ;) 2 narukvice 10km al su nike i mocne su pravo .. hvala cao ;)

evo sad sam edit kazem ti 10km 2 narukvice ako ima lik crvenu uzme 2 za cenera al su kvalitetne ne razvlace se i ne pucaju :S
za narukvicu u Basketu mozes kupiti 1 steam, 1 RS acc, i jos neki acc :P
da se nadovezem,zna li iko koliko kosta jedna ovakva orginal narukvica?

hmm...trazim sebi 'amo po Bihacu nesto ovakvo al nigdje nema,kad igram kosarke nekako mi lakse igradit ,a i ne mogžraju biti iskljucivo Nike...samo da mi je nac'
Evo ima ti Hamid. Pitaj ga da ti proda
eldindesign je napisao/la:
da se nadovezem,zna li iko koliko kosta jedna ovakva orginal narukvica?

hmm...trazim sebi 'amo po Bihacu nesto ovakvo al nigdje nema,kad igram kosarke nekako mi lakse igradit ,a i ne mogžraju biti iskljucivo Nike...samo da mi je nac'
pa rekao sam ti original nike narukvica 2 dobijes u paketu 10km
Imam ti ja sve i jednu narukvicu takvu i bilo koju boju dodji u

T R A V N I K ♥
Ovo ima moj cuko samo oko vrata, Nike ogrlicu a nekad mu navucem i Dzordanke pa skace ko kengur =p
Oj majko prije godinu dana bilo ih je po pekarama.

Budu u merkatoru nekad oni postave stolove pa prodaju to ,te kozne narukvice te u bojama i tako ali valja njih uhvatit.

U gradu mora biti 100 %.
Imas na ferhadiji , ona zena prodaje narukvice sa imenima i te gumene ..

Zena nema radno vrijeme , nema tacno mjesto gdje stoji , prohodaj , vjerovatno ce bit' tu ^_^
E slušaj, hajd' da ti pušiš travu, hajd' da si ti u tom fazonu pa nešto, nego si ti obični furač koji se kurči dječici.

/slap

Rastaaaaaaaaa

al u qrcu

GAZZEL je napisao/la:
E slušaj, hajd' da ti pušiš travu, hajd' da si ti u tom fazonu pa nešto, nego si ti obični furač koji se kurči dječici.

/slap
ne poznajes me uzivo i ne znas nista o mom privatnom zivotu furam rastu jer mi se svidja pravo a to dal pusim ili ne pusim ti to nista ne znas pusio ja ne pusio nisam neki furac da se furam pricam kako sam se napusio vako nako ..
aldiN_ je napisao/la:
ne poznajes me uzivo i ne znas nista o mom privatnom zivotu furam rastu jer mi se svidja pravo a to dal pusim ili ne pusim ti to nista ne znas pusio ja ne pusio nisam neki furac da se furam pricam kako sam se napusio vako nako ..
Ti si furač na kvadrat + nepismen

GAZZEL je napisao/la:
Ti si furač na kvadrat + nepismen
bio ja pismen ili nepismen bio furac ili ne nije tvoja stvar moj je zivot i ponasacu se kako ja zelim moj zivot moja stvar
aldiN_ je napisao/la:
bio ja pismen ili nepismen bio furac ili ne nije tvoja stvar moj je zivot i ponasacu se kako ja zelim moj zivot moja stvar
Bogat' ?

ej imas u gift sopu u gradu na carsiji pogledaj tamo sam vidio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.