Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

TEHNO HOST

151 pregled · 20 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 20:22

Ewo sredio sam stranicu za jedan hosting pa ocijene ?>

Ima tu jos posla al eto nako povrsinski ?
Hmmm... Vidim sliku servera i tri dugmeta koja ne vode nigdje.
cwfree je napisao/la:
ima jos puno posla ovo je onako samo :D
SnowinG je napisao/la:
ima jos puno posla ovo je onako samo 
Ništa spešl al' mi se sviđa ...

Još malo poradi na detaljima, 8/10.

Keep it up 
cwfree je napisao/la:
hahahahahashhaha .. da :D
Piše:
Vasa IP adresa je : 92.36.169.26

AHHAHAAH

Pa ja uopste nisam na adslu nit je ovo moja ip adresa 
SnowinG je napisao/la:
ima jos puno posla ovo je onako samo :D
Pa trebao si staviti kada sve odradis :*
Koji faker. Inace ovo je moj rad koji se jos uvjek radi :) i moja je baza linkovana tu.

Faker pokusao kopirati ali ne zna, misli da je to samo skinuti php kodove sitea, gdje je java, database ? :) e moj propali hakeru. zamolio bi admina jedan utjesni ban ovom wannabe hackeru :)

a evo pravi hosting taj :

http://72.9.233.117/~gamet/
http://72.9.233.117/~gamet/forum

Jos uvjek je u izradi.. Samo da dokazem da je to jedan cisti fake :) Teletabisu jedan, jedva cekam da te vidim u zivo kako izgleda taj wanna be hacker :) Blago se tebi momche.
korel22 je napisao/la:
Koji faker. Inace ovo je moj rad koji se jos uvjek radi :) i moja je baza linkovana tu.

Faker pokusao kopirati ali ne zna, misli da je to samo skinuti php kodove sitea, gdje je java, database ? :) e moj propali hakeru. zamolio bi admina jedan utjesni ban ovom wannabe hackeru :)

a evo pravi hosting taj :

http://72.9.233.117/~gamet/
http://72.9.233.117/~gamet/forum

Jos uvjek je u izradi.. Samo da dokazem da je to jedan cisti fake :) Teletabisu jedan, jedva cekam da te vidim u zivo kako izgleda taj wanna be hacker :) Blago se tebi momche.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

frajer ukrao naše slike i stavio sebi, kaže ja radio, sad će bit' banovan
neka bolje se ti cuvaj svog SMF-a :/ ipak ti je to specijalnost :/

Post dobio aplauz od vLexinho

Ne kontam sta se furas na KGB Hosting, kada vidis da pise kod njih - site u izradi.

Na toj stranici nema nista, ni cjenovnik, ni kontakt, ni nesto o firmi....apsolutno nista.
Potpuno neozbiljna stranica za jednu hosting kompaniju.

@korel: ja bi se stidio reci da je ovo moje, poslije onoliko pljuvanja Joomla CMS-a. I eto tog tvog CMS-a koga si toliko hvalio. Momak uzeo 3 slike i ukrao ti cijeli site, i ti to nazivas CMSom ?! Iskreno fino je za oci, ali brate nikakve funkcije nema stranica. Sta ti mislis da imas 100 musterija pa da mozes kao KGB staviti samo gpanel i forum ?! Mislim, razmisljaj malo, jbt  
i da momce tvoj problem je tako kritican, da ti pokusavas tudje kopirati a ti si Pro u SMF forumima cuo sam HAHAHAHAHA Oplakah...

Poruka 1 :

SnowinG
Poruka od korisnika
oces mi poslat skriptu za slanje mailova imam neku puno zeza ?

( Scripta mailing ? inache to se mora povezati sa database, i za svaki site je drugacija, i to je zbrka kodova. A ne skripta na koje si ti navikao )

Poruka 2 :

SnowinG
Poruka od korisnika
ok slabo se razumjem oko web site-a samo smf forum tu sam genija a inace ostalo :S neam pojma e, ako bude bilo potrebno da ti pomognem oko hostinga javi

evo da znate, on je genije u SMF Ako kome treba.

Poruka 3 :

Upucena od mene.

Budi sretan ako te hirurg kakav dobar sastavi kad te nadjem, kolicina membera ovog sitea me zna uzivo i znaju kako te wannabe hackere taslacim. kthnxbye.
reLo je napisao/la:
Piše:
Vasa IP adresa je : 92.36.169.26

AHHAHAAH

Pa ja uopste nisam na adslu nit je ovo moja ip adresa ;D
pogledaj sad bote to je bilo prije 2 h
LoKi je napisao/la:
samo skontaj lika :) Moj database koristi, ko na njegovom hostu odradi bilo sta meni puni kapu. Kako je bistar :) Steta sto nezna promjeniti mailing scriptu da stavi svoje podatke hahahahahaha pa ce meni da pravi posao :D

mailing skripte nema , ubacujem je tvoje vise nista nema ni slike ni bilo sta sad ide forum , cpanel
LoKi je napisao/la:
8)
SnowinG je napisao/la:
mailing skripte nema , ubacujem je tvoje vise nista nema ni slike ni bilo sta sad ide forum , cpanel
8-) bas si cool. Cuvaj se druzhe ;)
HAHAHAHAHAHAHAHA ne mogu vjerovati kako si jadan lik.:D Kad kopiraš od drugih konju bar to uradi kako treba.:D Ti si našao nešto reloadedu srati,može ti otac biti!:-X
SnowinG je napisao/la:
Ono momak nemam nikakvog hejta protiv tebe, al realno prosipas se ... nije to nacin da se postigne respekt niti bilo sta :/

Lagano ako hoces da dobijes respekt uci i budi covjek ...

Ovo te nece nicemu odvest ni na forumima ni u pravom zivotu
Super,

Sada se dva lika svađaju oko slike servera i 3 dugmeta koja ne rade ništa...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.