Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sadrzaj jedne stranice...

350 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.06.2006. u 20:52

E de ste e !

Trebam ovako par ideja oko razvoja jedne stranice, vec sam nesto registrovo (raja) i bas u tom smislu kontam i da bude... ono multimedijalni portal bas za sve. Znam ima toga vazda, al eto mislim da ja mogu napravit jos vecu gotivu, da svima bude udure. Vidim dosta ulaze u te vode, iako nemaju veze o designu i programiranju.

Nego, meni konkretno trebaju prijedlozi.
STA BI VI HTJELI NA STRANICI ?

Ja sam vec slozio neke fazone, tj. design, interaktivni messenger, Galerija, i mobile zone (sve za mobitele)....

DA CUJEM!
mp3 pjesme da se ima dje download a ne da bude spama , Kviz kakav da bude zanimljiv!
               LoCo je napisao/la:
mp3 pjesme da se ima dje download a ne da bude spama , Kviz kakav da bude zanimljiv!

kratko i jasno, hvala.

vec sam provalio da bi jedan FLASH RADIO ( za slusanje ) bio gotivan fazon i naravno backdoor pristup pojedinim korisnicima ( za download (jer organicen bandwičom sa 150 GB) ).

LoCo je napisao/la:

da odlicna ideja ali bilo bi fino da ima mp3 upload...
npr...ti uploadujes a ja skinem...
video download i upload

stavish da fajl nesmije biti vechi npr od 50 MB
stavish neki download spotova nekih ... mp3 download sekcija,shoutbox sa strane da ljudi pisu one kratke porukice ..stavish nekih wallpapera za skinut "auta,filmovi,muzika" i tako te slikice...
aljo pasa moj ^^ pita spaha ocel biti dzigara na tom radionu

dobra idej pasa GL ,'
               funk® je napisao/la:
kratko i jasno, hvala.

vec sam provalio da bi jedan FLASH RADIO ( za slusanje ) bio gotivan fazon i naravno backdoor pristup pojedinim korisnicima ( za download (jer organicen bandwičom sa 150 GB) ).

to jaro sa tim FLASH RADIO-om bi bila odlicna ideja kad bi se uspjelo realizovati ako mogu pomoci msg-me
               funk® je napisao/la:
kratko i jasno, hvala.

u svakom slucaju uvedi muzicke zelje
               RistaMX je napisao/la:
stavish neki download spotova nekih ... mp3 download sekcija,shoutbox sa strane da ljudi pisu one kratke porukice ..stavish nekih wallpapera za skinut "auta,filmovi,muzika" i tako te slikice...

Da al bi za 30 min zavrsio u zatvoru

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.