Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[PIC] coDe

113 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 23:15

ev da se i ja malo javim, pozelio malo g.ba nisam ja ko ostali da se furaju na oprastanja, naletim ja ovako ponekad pregledam sta ima novo, novih talenata vidim ima na pretek, samo tako radite, i nemojte se obazirat na lose komentare
Nisam vise ni mod, iz razloga neaktivnosti, al jos uvijek imam kakavu takvu reputaciju sto se tice selekcije fan art
ev vam neki moji radovi, vise zajebancija na neki pozitivan nacin
slobodno komentarisite, uvazavam sve

OUT OF BOUNDS

PODVOJENA LICNOST +

INFO O PODVOJENOJ LICNOSTI

ME & LADY GAGA IN BAD ROMANCE

MUTIRAN xD

Namjerno sam stavio gore info o podvojenoj licnosti, da ne samo gledate slike, vec i da nest naucite Naravno ja nisam podvojena licnost, ali sam bio inspirisan kada sam procitao o tome, i napravio sliku

Znam da ce biti i onih, koji nece gledat smisao slike, vec kako neko izgleda, pa ce bacat komentare, vidi sto je ruzan, lijep itd... nije smisao moje prezentacije, vec moje umjetnosti

lijep pozdrav
Nije petak jarane
KajotY je napisao/la:
Nije petak jarane
ovi ovi su mi najdrazi, nije proslo 2 sec odma odgovor, volio bi da si barem naslov procitao, a ja kako znam da sam ja upravo ukinuo to pravilo da bi sto vise ljudi postalo teme i da sto vise bude aktivniji ovaj dio foruma... al et i ako je tako, moze za mene izuzetak
Svi su predobro uradjeni.

Pogotovo mi se svidja 5. slika :)
coDe je napisao/la:
ovi ovi su mi najdrazi, nije proslo 2 sec odma odgovor, volio bi da si barem naslov procitao, a ja kako znam da sam ja upravo ukinuo to pravilo da bi sto vise ljudi postalo teme i da sto vise bude aktivniji ovaj dio foruma... al et i ako je tako, moze za mene izuzetak
Zbog ovoga ce sutra biti 8 tema, zato postoje pravila brate
FGB je napisao/la:
Zbog ovoga ce sutra biti 8 tema, zato postoje pravila brate
pa neka bude, jel bolje da se raja bavi izradom slika, ili da spama po forumu onako ? jel ti vise volis pogledat neciji rad, prezentaciju, ili neke glupe teme koje nicu svaki dan, da se to globalizira, onda uvedite za svaki pod forum, ako je to vec cilj, jest da ne treba dopustati sad pretjerivanje, i one fast pictures za pola sata i stavljanje po forumu,ali brate dragi zato postoje modovi koji ce to prepoznati, brisati, eventualno ostavljati...

@thx sco00pex & Bosanac
Realisticni radovi , nije nesto fantazija i ti fazoni. Karikature uradjene kao da su zive. Takav stil cijenim mnogo vise od nekih digital drawinga Meni se dopadaju.
coDe je napisao/la:
pa neka bude, jel bolje da se raja bavi izradom slika, ili da spama po forumu onako ? jel ti vise volis pogledat neciji rad, prezentaciju, ili neke glupe teme koje nicu svaki dan, da se to globalizira, onda uvedite za svaki pod forum, ako je to vec cilj, jest da ne treba dopustati sad pretjerivanje, i one fast pictures za pola sata i stavljanje po forumu,ali brate dragi zato postoje modovi koji ce to prepoznati, brisati, eventualno ostavljati...

@thx sco00pex & Bosanac
Gledaj, ruku na srce na ovom sajtu raja nezna hodat u PS u ako gledamo koliko nas trenutno ima na ovom sajtu a pretkom bude max 10 tema o slikama, tako da je ovaj sistem sasvim u redu

A to sto kazesh da su tu modovi da to rjesavaju jest to si u pravu ali znash kako ti je kod nas ti njemu prst on hoce ruku
Qme postoje pravila al et :]

Slike grme, al ih ti pokvari, nemoj sta da se uvredis bate al si nakav nezanam

Slike grme ponavljam :]

relaxx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.