E vako moze li se napravit CW na ovom serveru imam 5 igraca pa da malo igramo ?... volio bi da se admin sa servera pa da igramo malo ....
Diskusija
Zaključana
GAMERS.BA CW
149 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 20:44
Mozhe se napraviti , ali laga ce i ode limita
Nema potrebe dizati temu :/
Ako mislis na Gamers.ba mix, a mislis kako sam skontao ja necu dici
Pitaj ostale admine
- DEATFAKE
-BUYAKA
- SWRALE
-GAZZEL
cya

Pitaj ostale admine
- DEATFAKE
-BUYAKA
- SWRALE
-GAZZEL
cya
je napisao/la:
Nema potrebe dizati temu :/
Pitaj ostale admine
- DEATFAKE
-BUYAKA
- SWRALE
-GAZZEL
cya

Pitaj ostale admine
- DEATFAKE
-BUYAKA
- SWRALE
-GAZZEL
cya
deathfake je napisao/la:
Pa majko moja ni nick mi neznas napisati kak treba
deathfake je napisao/la:
Pa majko moja ni nick mi neznas napisati kak treba
Da ne otvaram temu djabe.
Server se sjebao uzasno , znaci ping ne spada ispod 90 , prije je ping max bio 20 ne znam sta se dogadja sa serverom Zamolio bih "GAZZELA" da to popravi malo jer se ne moze igrat
Server se sjebao uzasno , znaci ping ne spada ispod 90 , prije je ping max bio 20 ne znam sta se dogadja sa serverom Zamolio bih "GAZZELA" da to popravi malo jer se ne moze igrat
BUYAKA je napisao/la:
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Server se sjebao uzasno , znaci ping ne spada ispod 90 , prije je ping max bio 20 ne znam sta se dogadja sa serverom Zamolio bih "GAZZELA" da to popravi malo jer se ne moze igrat :-X
Server se sjebao uzasno , znaci ping ne spada ispod 90 , prije je ping max bio 20 ne znam sta se dogadja sa serverom Zamolio bih "GAZZELA" da to popravi malo jer se ne moze igrat :-X
reo92 je napisao/la:
ma brate vecini nas je ping normala,al onim sto imaju hs konekciju uzasan ping...
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Meni je Logosoft , na ostalim serverima normala sam ona ovom 90 ne znam sto :-[
a tema svakakvih, ne moze normalno zavrsiti nista !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.