Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program{koji pamti}

107 pregleda · 6 odgovora · otvorena 08.02.2010. u 17:58

E pozz za raju..Jel neko zna postojil nesto sto bi moglo snimit koje su tipke ukucane taj dan...Neko mi je kuci provalio jedan pass i promjenuo ga tako da bi ga ovim mogao otkrit ili nesto slicno ....Et ako neko zna..nek pomogne..:D:D
I meni bi pomogao tay program ako postoji :D i sifre nesto sto pamti ak bi moglo :D
keylogger, samo sto ce to vama pomoci tako sto cete jbavati druge ljude u mozak? manite se gluposti i "hakanja",a vecina antivirusa s lakocom primjeti keylogger, sem ako nije komercijalna verzija, koju biste masno platili, a nije vrijedno toga..:r
Scoped je napisao/la:
keylogger, samo sto ce to vama pomoci tako sto cete jbavati druge ljude u mozak? manite se gluposti i "hakanja",a vecina antivirusa s lakocom primjeti keylogger, sem ako nije komercijalna verzija, koju biste masno platili, a nije vrijedno toga..:r
Oces rec da je to virus..?? samo nek nije neki parazit..
_EllyX_ je napisao/la:
Oces rec da je to virus..?? samo nek nije neki parazit..
mislim da se tretira kao virus, jer jebiga, napravi nekome vishe stete nego virus. a znam 100% da ga antivirus uocava, cak i smecarski avast :D
Zove se ardamax keylogger,ali ne mozes naci taj program da ne sadrzi virus u sebi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.